Norsk
Blog
Skyrim var en laber forestilling

Skyrim var en laber forestilling

Skrevet av A to the H den 26 september 2012 klokken 22:13

Mange sier seg nok uenig når jeg kommer med dette utsagnet: ''Skyrim og var - dessverre - en laber forestilling for meg''. Hvorfor? Jo, ta et dypt innblikk i denne bloggen for å finne ut av dette mysteriet!

For et fantastisk spill, som ender opp med å bli en pøl med ulekre godsaker. Igjen - spør du hvorfor, eller gnisser hendene dine i hodebunnen. Det kommer veldig på hvordan spillet avsluttet. Dette er ikke en spoiler, men heller en skildring av hva som skjedde FOR MEG, og ikke spillets gang. Det hele startet med når jeg begynte å bli ferdig med saker og ting. Jeg skulle sette meg ned å fortsette med spillet, og fikk flashbacks fra selveste Oblivion. Det virket for godt til å være sant. Og det var det !

Når jeg hadde spilt spillet i 25 timer, om lag, og hadde rundet hovedhistorien, og skulle starte på sidequestene og guildene, så opplevde jeg hvor ufattelig kjedelig spillet ble. Hvor ufattelig dårlig arbeid det var satt inn i spillet, når man hadde kommet så langt som at man var ferdig, var det så repedativt. Hva skjedde med Oblivion oppskriften, hvor det hele tiden var noe nytt og fantastisk?

Nei, dette spillet ga meg ikke denne følelsen. Jeg prøver ikke å flame alle de som har helt hekta. Det er bare det at jeg savner den gamle oppskriften, og mener at dette spillet bommet så heftig på akkurat dette. De fleste mener også at dette er ett av de få spillene som fortjener en karakter 10, men jeg mener at dette er vrøvl, rett og slett bullshit. Spillet eier ikke gjenspillingsverdi, og det samme gamle kom på rullebånd.

Jeg skuffet? Ja, det kan du vedde bestemora di på!


Spørsmålsrunde:

Hvorfor tar nettopp jeg feil i denne teksten?

Hvorfor burde jeg dra til helvete for å skrive
noe sånn om elsklingsspillet ditt?

Hva synes du om det vakre russekortet mitt <3?

HQ