Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Pung-o-man!

Pung-o-man!

Skrevet av A to the H den 5 oktober 2012 klokken 01:17

Gjerne hårete, seig og slapp. Likevel fylt med godsaker. Mirakelgjenstanden for enhver person. Den får fart i saker, den bygger hjemmet, den gjør deg til den du er, den bygger landet!

Vi har alle en slik en. Å miste den vil være det verste som kan skje, på lik linje at man ikke blir anerkjent for å være den sværfødte. Det kan skje om noen tar den, røsker den i fra deg, en hund tror det er klirrende snacks. Og i etterkant leter du frustrert og hylgriner som en unge fordi han bommet på potta.

I verste fall kan pungen bli vraket. Slitasje over tid fordi man subber med dem på asfalten, hekter den fast i dørkarmspikere, eller at man selv velger å destruere den. Ikke at sistnevnte er anbefalt. Det var ikke så behagelig i etterkant.

Ja, jeg er en "pung-o-man"! Det er du også! Jeg elsker pungen min, uansett hvor annerledes den måtte være din. For noen har lange eller korte, noen har den pansret eller ubeskyttet. Uansett hva som skjer passer jeg på pungen min, den er jo full av penger!

HQ