Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Gamereactor: Inaktivitetens paradis

Gamereactor: Inaktivitetens paradis

Skrevet av A to the H den 21 oktober 2012 klokken 21:17

Jeg har vært et medlem på denne siden i hele 3 år om drøyt to måneder. Og hvis det er en ting jeg lært meg i løpet av den perioden er hvordan hele community'et står for forfall. Hvordan alt har bare deist seg ned i bakken, og blitt der. Hva er grunnen?

Ærlig talt, for 2 uker siden fikk vi kanskje 1 GOD anmeldelse i måneden. Hvis det ikke hadde vært for Kristian sin konkurranse hadde det vært tørrere her enn Østens sandduker. Det har ikke bare vært et snev av inaktivitet her heller. Jeg husker for 3 år siden var det faktisk slik at hvis man ikke fikk mer enn 20 kommentarer og feedback på anmeldelser eller blogg, så ble det betraktet som en kommersiell flopp. Nå skal du være heldig hvis du får ett par kommentarer. Hva har skjedd med GRs supporterskare? Hvor er viljen til å sette seg ned å skrive en blogg, anmeldelse eller kommentar? Feis den avgårde når Bernt Erik sluttet i redaksjonen? Jeg skjønner det virkelig ikke.

Jeg husker også en periode for drøyt to år siden hvor jeg og Venom og ett par andre karer var de som rådet over anmeldelser og kommenterte flittig og ga konstruktiv kritikk. Nå er det kun en som gjør det, og det er Joelspeanuts. Hvor gikk denne lysten til å gi hverandre hjelp, og faktisk få dem til å bedre seg. Jeg husker svært godt at jeg kom til Gamereactor med 2'er i norsk, og gikk opp til 5'er, siden jeg ble hjulpet med skrivefeil og grammatiske ukorrekte setninger. Hvor er den lysten?

På bilde er den autoritære TV-kokken Gordon Ramsey, som er spesialist på kritikk

HQ