Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Den unødvendige dimensjon

Skrevet av A to the H den 21 desember 2012 klokken 19:40

En ting som har virkelig irritert meg i det siste er hvordan dagens teknologi - sakte, men sikkert -heller mot den ''revolusjonerende'' tredimensjonal teknologien. Husker hvordan jeg i forrige uke skulle se ''The Hobbit'' og valgene mine på kinoen besto av 3D, 3D og 3D - med andre ord: flotte valgmuligheter!

For hva er poenget med å få bilder florerende foran ansiktet ditt igjennom en hel film, og ha på briller som gnager nesa di så mye at du får kjøttsår? Tar du av deg briller ser du bilder todelt og med abstrakte farger, og ikke nok med det, så får du kjempevondt i hodet og/eller øynene. Hva er poenget med denne selvtortureringen? Underholdning? En dimensjon ekstra for at det skal være mer visuelt perfekt? Makan.

Jeg skjønner da virkelig ikke hvordan tre dimensjoner blir stemplet som framtiden. Det koster mer, ødelegger filmopplevelsen og du må ha på deg blytunge briller (dukker helt sikkert opp et eller annet fancy system som gjør at du ikke trenger brillene). Hvordan kan dette være framtiden? Og hvordan tjener vi som kunder på dette?

Nei, det hele er for meg bisart, smålig og teit. Denne generasjonen flyter i et aldri så lite luksusproblem og må demre opp disse problemene med å tilføre enda mer visuell perfeksjon og kommersialisering. Dette blir for dumt.

HQ