Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Barn og eldre (TTRGMG).

Skrevet av A to the H den 26 desember 2012 klokken 00:46

Etter en litt lang periode vekk fra min lille serie om ting jeg hater/misliker - så har jeg valgt å sette meg ned her på hotellrommet klokken halv 1 og skrive en blogg om ting jeg virkelig ikke liker. Og i juletiden så har dette blitt forsterket til nye høyder, og jeg tror det er en god del som misliker dette her også.

Advarsel: Satt på spissen

Det er nettopp barn. Små skapninger ''sendt fra englene'' og er ''håpets store frø''. Glem alt det tullet der. De er frekke, slitsomme, utålmodige og onde. Det er blitt sagt gjentatte ganger at de er uskyldighetens vesen og at de er såpass snille og oppdagelseskåte, og det er derfor de gjør ditten og datten. Nei. Sånn er det ikke. De har et eller annet sykt komplott om å gjøre livet ditt til et eneste stort helvete. Hvorfor? Fordi de ikke liker deg eller noe i det hele tatt. Onde skapninger.

Hva som gjør nettopp barn så lite tilfredsstillende for meg er hvordan de oppfører seg. Kan trekke inn et eksempel med fetteren min. Han er snart 3 år gammel, og det beste han vet er å geipe til moren sin, slå henne i nyra og sprute spytt på henne. De er onde, jeg lover deg. Han liker også å leke ''liten ball'' med hennes iPhone 5, og det er - med andre ord - meget koselig.

Det finnes også en annen landplage. Nemlig den eldre generasjonen. Det å jobbe på Shell gjør at man møter mange av disse karene. Det at de skal bruke 25 år på å gå til kassen, smatte, gi deg lumske blikk, bruke en mannsalder igjen for å dra fram pengene, sier noe ord, drar fram en seddelbunke, finner ut at de glemte noe i bilen, bruker 25 år til for å komme seg ut til bilen og så inn igjen, for å så finne ut at de ikke ville ha noe allikevel. Sånn er det hver bidige gang.

Det var itillegg en herremann som kom inn med en forbanna Donald hatt og stokk og skal ha Norsk Tipping. Han fyller ut helt feil, og klager på at jeg er dum. Han vandrer så avgårde for å fylle ut resten, og står og vaier der i 50 minutt (faktisk 50 minutter) og kommer lumpende avgårde bort og sier følgende ''Jeg brukte så lang tid, siden jeg ble paralysert av all den metangassen som var i pennen jeg fikk av deg. Jeg krever gratis tippekupong!''
Hvem i huleste heite er så kjøtthue?? Hvordan er det fysisk mulig??

Vel, nå begynner jeg å bli aggressiv, så vi runder av der. Takk for at du leste denne bloggen og håper at du fikk en opplevelse ut av hva jeg hater.

tl;dr. Jeg hater eldre og barn

HQ