Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

En evig 4'er.

Skrevet av A to the H den 24 januar 2013 klokken 22:30

Uansett hvor lenge jeg har jobbet, eller hva jeg gjør så virker det som at jeg alltid vil få 4 i karakter. Tror man nesten aldri kommer til å finne et så stabilt dårlig menneske som meg.

Hvorfor? Jo, nå skal dere høre. Siden 8. klasse har jeg fått seks treere, én sekser, fire femmere og resten firere. Og dette gir meg i omlag 3,9 i snitt helt siden 8 klasse. Hvor stabilt er vel ikke det? Nei, det begynner å terge meg nå.

Husker jeg jobbet 8 dager i strekk med en øktplan i faget ''Treningsledelse'' på Idrettslinja. Jeg skulle komponere en plan og utføre denne på elevene. Jeg skrev 15 sider, og hadde beskrevet alt til hver eneste detalj. Hvordan var det da mulig å få 4? Nei, det er jo skjebnen. En evig firer, en evig stabilitet i den omstridte og store planeten kalt i Jorda.

Nei, denne ble ikke lang, men ville bare få litt frustrasjon ut på papir og ikke orket ikke å tenke på fler ting som er negativt om meg. Takk for meg.

HQ