Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Kvinnfolk (TTRGMG).

Skrevet av A to the H den 25 mars 2013 klokken 11:42

Tenkte at i dag skulle jeg vandre tilbake til denne bloggserien om hva jeg virkelig hater/misliker med dagens samfunn. Tidligere har jeg snakket om barn, eldre og EA sine servere. Idag skal jeg gå over på en ting som har plaget meg mer og mer den siste tiden. Nemlig: hemmelighetsfulle kvinnfolk.

Advarsel: Satt på spissen og mye er dratt under samme kam.

Ja, hva kan man si om disse hemmelighetsfulle kvinnfolkene som skal gjøre alt vanskeligere enn det, det skal være. Hvorfor? Nei, si det! Det er sikkert en slags okkult, mørk hemmelighet bak det hele. For dere kvinner som leser denne bloggen, så gjelder dette helt sikkert ikke dere, MEN det gjelder så mange andre.

Kan starte med en leksjon om hvordan menn tenker. '

1. Vi tolker ikke at alle ting er metaforer, og hemmelige meldinger flettet inn i det som blir sagt. Slutt å pakke alle sannheter inn. Et eksempel:
Gutt: ''Du var utrolig pen på den bildet, søtnos.''
Jente: ''Så jeg er bare pen på det bildet asså??!''
Gutt: ''Neinei, du er alltid pen''
Jente: ''Så det bildet der skilte jeg meg ikke ut asså?!''

Eller noe i den duren der....

2. Sier dere ''Herregud, jeg er så feit''. Så er du mest sannsynlig feit. Vi kommer ikke til å gi dere usaklige komplimenter kontinuerlig. Det går rett og slett ikke. Slutt å forvent det når dere sier sånn.

3. For lite sex, eller for mye sex... DET FINNES EN MELLOMTING

4. Hvorfor skal du sminke deg opp med 1 kilo brunkrem hvis du skal være med oss. Vi driter i det, så lenge du er pen innvendig (faggot alert).

5. Hvorfor konstant gneldre om venninnene dine om hvor falske dem er, og hvor teite, feite og ekle de er? Bytt venner, kjerring.

6. Vi driter i om hvor glad du er i hesten din - bare så lenge du er god til å ri.

7. Mensen er sikkert jævlig ille, men er fremdeles verre å slippe inn mål i FIFA.

8. Vi vil ikke høre på problemene dine rundt sminke og all dritten (klær osv). Det har du venninner til.

Vel, det var 8 ting jeg måtte få av brystet. Beklager til alle de som ble støtet av dette blogginnlegget. Hvis du ble støtet så går du mest sannsynlig under en av disse kategoriene, og da er et bare fint at du ble støtet. <3

HQ