Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Mainstream (TTRGMG)

Skrevet av A to the H den 12 april 2013 klokken 16:44

Tenkte at i dag skulle jeg vandre tilbake til denne bloggserien om hva jeg virkelig hater/misliker med dagens samfunn. Tidligere har jeg snakket om barn, eldre, kvinnfolk og EA sine servere. Idag skal jeg gå over på en ting som har plaget meg mer og mer den siste tiden. Nemlig: mainstream.

Advarsel: Satt på spissen og mye er dratt under samme kam.

Ja, hva kan man si om en person som hater mainstream? Jo, kall han gjerne en forpult hipster, men hipsterne er inne på noe altså! Nesten ingenting som er så smertefullt som å se alle klenge seg opp på en ting, som om det var paringsesong i villmarka. Du vil ha eksempler? Det kan jeg gi deg, vettu.

Det første som har irritert meg i det siste er HARLEM ''fucking SHAKE. Først var det litt sånn halvkult konsept med blant annet den norske hæren som drev og danset til en melodi og alle gikk helt rabiat når musikk ''tok av''. Så etter en måneds tid så hadde vel hele Youtube en eller annen form for stygg Harlem shake som skulle være ''original''. DU ER IKKE ORIGINAL NÅR DET ER GJORT 40 GANGER FØR DEG, DIN DUST.

Så er PewDiePie da. En okkult idiot fra Sverige som sitter og skriker og overspiller til tusen. Hvorfor liker alle det??! Det er nettopp det jeg vil vite. Hva er morsomt med det? Si meg det! Det er nå så mange som nesten 10 millioner stykker som følger han på YT (hvem bryr seg om tallet? F*** the system), og han er over hele internett, med bilder som ''Liek thiz iff u ar a brooooow''.

Så er det den beryktede sangen ''Gangnam Style'', som gir meg hodepine bare av å skrive. Hva er greia? Morsom 1 gang, ok 2 ganger, og grusom etter 3. Hvordan gidder folk å høre på den så mye som 50 ganger i strekk?? Det er jo helt blasfemi, kvalmt og helt feil bruk av tiden. Hvorfor skal det være lov i det hele tatt??

Facebook har blitt kilden til mainstreamen. Før kunne man faktisk vandre på Youtube og finne en morsom video, men med Facebook, så blir den automatisk delt, og den blir populær. Er så lei "virals" nå egentlig.

OG det som kanskje plager meg mest av alt som eksisterer er hvordan mainstreamen av folk som hater på Justin Bieber, One Direction og ting jenter liker. Hva faen er poenget? Alle skriver ''Liek dis iff u tink Justiin Biber iz gayy''.. Hold opp med det likehoredriiiiten dere holder på med.

Takk for meg. Ha det.

HQ