Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Oppsummering av Hovefestivalen

Oppsummering av Hovefestivalen

Skrevet av A to the H den 9 juli 2013 klokken 00:37

Som mange andre så valgte jeg å begi meg ut på en uke med heftige konserter og drikke meg kanakas. Jeg og en kompisgjeng dro i hvert fall opp til Hove med store forventninger om at uka kom til å bli noe vi aldri kom til å glemme.

Søndag - Festivalvors del 1
Da vi møtte opp på Hove fant vi ut at det er best å campe helt på kanten rett ved siden av festivalområdet (Camp Havgløtt), siden der var det mindre sjanse for hærverk og stjeling mot teltene våres. Dette beviste seg korrekt hver eneste dag. Denne dagen varte til klokken 18.00, hvor jeg allerede hadde drukket så mye sprit at jeg spøy og sovnet i teltet (veltet inn for å være eksakt). Dette gjorde dagen litt unødvendig og bestemte meg allerede da for å ikke drikke meg dritings noe mer, siden det er virkelig ikke noe poeng.

Mandag - Festivalvors del 2
Denne dagen var litt som søndagen. Her er det kun drikking og ha det gøy. Det var derimot et par konserter inne på festivalscenen Plenen. Her spilte blant annet de norske livekongene Honningbarna og den nye hitduoen CLMD (Carl Louis & Martin Danielle).

Tirsdag - Første konsertdag
Nå startet det endelig. Her skulle jeg endelig få sett to av mine favorittartister rett etter hverandre. Først skulle hitmaskinen Macklemore (sammen med Ryan Lewis og fler) rappe og showe seg inn i norske hjerter. Som publikumsdirektør er Macklemore kanskje en av verdens største talenter. Han visste akkurat hva ha skulle gjøre for å sette fart i et MEGET tettpakket Amfi. Etter at de hadde skapt en av de beste konsertopplevelsene i hele mitt liv, var det bort til Hovescenen for å se på et av mine tidligere favorittbandene mine. Her kom det sang etter sang fra deres siste (og etter min mening dårligste) album, og det var direkte kjedelig. Det virket også som at resten av publikum delte litt av min oppfatning. De var skuffende ovenfor publikum, og bare sang og sa kun noen ord utenom som "I love Norway." osv. Det virker som de har mistet gløden, og spiller kun for å spille. Ellers hadde denne dagen rapperen 2 Chainz og Modestep, som begge to leverte to gode show for.

Onsdag - Konsertdag 2
Denne dagen var spekket av forskjellige konsertopplevelser. Her var det Ceelo Green, Stone Sour, The Script og Volbeat som var de mest etterspurte. Jeg - personlig - endte opp på Stone Sour, The Script og Volbeat. Stone Sour er kanskje mest kjent for den rolige balladen ''Through Glass'', men her viste Slipknot og Stone Sour vokalisten Corey Taylor at han i dette bandet ikke bare er en søt fløtepus (noe han definitivt ikke er i Slipknot). Så bar det videre til The Script fra Irland. Her viste de fram potensialet til rolige rockekonserter, ved å inkludere publikum på en fantastisk måte. Her har Kings of Leon noe å lære. Det bar så over til det danske rockebandet Volbeat, som har hatt stor suksess med blant annet låter som ''Still Counting''. Dette var ordentlig dansk dynamitt og en perfekt måte å runde av en sen onsdagskveld.

Torsdag - Konsertdag 3
Her var det hovedsaklig hip hop og RnB som sto i fokus med blant annet OFWGKTA (Odd Future /m bl.a Tyler the Creator), Frank Ocean og andre andre stilarter med f.eks Phoenix og Crystal Castles. Dette var den dagen jeg lengtet minst etter og endte opp med å ha det fett i campen, og var også på Odd Future. Her var det rap av hinsides god kvalitet. Tyler the Creator er en sann Gud på å få med hele publikum til å digge (SELV når du ikke kan en eneste sang).

Fredag - Siste konsertdag
Dette var den dagen jeg hadde sett mest fram til av alle. Her kom favorittbandet mitt Bullet for my valentine og DJen Calvin Harris. Dette blir det stemning av. Bullet leverte som vanlig med deres store glorifisering av mosh pits og circles of death. Dette var som vanlig gøy, spesielt når man gjør det til sanger som Tears don't fall og Scream, Aim, Fire. Calvin Harris var også hitspekket og han sparte ikke på kruttet. Han leverte med pur klasse, og det var latterlig gøy.

Karakter for Hovefestivalen: 6 - Dette er en opplevelse for livet. Herregud så bra denne uka har vært.

Beste konsertopplevelse: Macklemore with Ryan Lewis - Dette levde langt over forventningene mine, og var direkte gøy.

Verste konsertopplevelse: Definitvit Kings of Leon. Dette var skuffende.

Hvis du var der, har du kanskje sett meg en haug av ganger. Jeg var nemlig Bjørnen som vandret rundt på dagtid og kveldstid, og ga klemmer. Dette er meg:

HQ