Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Skarpe kanter (TTRGMG)

Skarpe kanter (TTRGMG)

Skrevet av A to the H den 17 juli 2013 klokken 14:27

Jeg har laget mange TTRGMG blogger (Things that really grinds my gear), som er et konsept om ting jeg virkelig hater intenst. Idag skal jeg ta for meg en ting som får selv den største mann til å grine, nemlig: skarpe kanter og små hus.

NB: satt på spissen.

Hvordan kan skarpe kanter få en svær mann til å grine? Det er vel fordi de er ALLTID dårlig plassert. Vet ikke hvor mange ganger jeg har blitt dritsur fordi jeg skal ta og rydde ut av f.eks oppvaskmaskinen og da lukker opp et skap for å så putte glass inn. Når man bøyer seg ned for å plukke opp glasset og er uforsiktig og skaller forpult hardt i en av de skarpe kantene som befinner seg på døren til skapet. Dette gjør da forferdelig vondt.

Dette skjer MYE med meg som er akkurat 2 meter høy. Jeg vet ikke hvor mange ganger disse helvetes kantene har stått i veien for min hverdag.

Dette gjelder også små hus. Husker jeg var inne i sommerhuset til eksen min for ett par år siden og skallet BIG time hver jævla gang jeg skulle inn et rom. Dette var et 200 år gammel hus i Sverige, som hadde en gjennomsnitt høyde på 185 cm. Dette er veldig lite gunstig for en så høy person som meg.

Se for deg da at gjennomsnitthøyden er på 185. Tenk da hvor lavt det var på dørene da - som var på rundt 175 cm. Dette går da veldig ille hvis du er trøtt og ikke følger helt med.

Så da kommer spørsmålet mitt: Hvem i helvete konstruerer ett hus som er så lavt under taket? Hvor rasist er du ikke mot oss kjemper da? Det er faktisk såpass ille at jeg vurderte å gå til sak mot den som lagde huset 200 år tidligere. Det er rasediskriminering på høyt nivå. Helvete, så dårlig gjort. De kan da umulig ha vært så lave at de trodde at ALLE som skulle gå inn er under 185. Hva faen, liksom?!

Takk for meg.

Sånn føles det for meg

HQ