Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

#GRMEETUP!

Skrevet av A to the H den 5 august 2013 klokken 22:53

Etter en lang og utrolig fresh dag har jeg kommet hjem fra en av de mest vellykkede datene jeg har hatt i hele mitt liv, mest på grunn av at det ikke innehold et sekund med klein stillhet eller at vi hadde alltid noe å prate om.

Forord: #GRMEETUP! er et fenomen som går ut på å møte en/flere her på Gamereactor og ha det utrolig koselig.

- JoEy, Predator, SirThomas og A to the H copyright.

Jeg sto opp og kledde på meg, og dro ned til bussholdeplassen. Jeg var fremme i halv 3 tiden. Jeg satte meg pent og forsiktig ned på trappen utenfor Jernbanestasjonen i håp om å finne Joey. Mottok en snap av han med tittelen ''Finn meg''. Ser meg rundt og finne en kar med tidenes største hippie t-skjorte fra Quicksilver. Han står og filmer ned og lager en ytterst klein vlog som hvor han filmer ned i bakken og kommenterer hvor mye han har lett etter hver og en.

Jeg hilser på denne litt over 1,80 lave slampen som ligner overraskende mye på broren til bestekompisen min. Han står med en sigarett fra Camel (som ørten hundre sigøynere lurte på om de kunne bomme av han) og patter på den. Han gir meg et lite glis og utveksler en samtale om gårsdagens begivenheter.

Vi velger så å prøve å finne Predator. Som det surrehuet Joey er, så går vi frem og tilbake kanskje 6 ganger fra Jernbanestasjonen til bunnen av Karl Johans Gate. Dette holder på i omkring 10 minutter, fram til en 1,90 høy solstråle popper opp og sier ''Er det du som er den 2 meter høye bamsen A to the H?'' og jeg svarer med en bamseklem. Koselig med klemmer, selvom mamma sier at jeg ikke skal gi det til store og skumle menn jeg ikke kjenner.

Vi utveksler så en samtale om hvor i helvete SirThomas er. Han eier ingen form for kjennskap til hovedstaden siden jævelen bor i Norges tristeste by (nemlig Bergen). Etter å ha stått og lett etter han i 10 minutter inne på Jernbanestasjonen finner vi ut at han sto inne på Burger King og ventet på oss (med ett gedigent flyttelass med seg). Vi finner ut at vi skal kjøpe litt øl imens han er nede og putter tingene i en av de fine safene. Vi går inn i butikken og kjøper øl for en del kroner

Så bærer det opp til Maja (som Joey kalte Majorstuen), for å så dra til Frognerparken for å pilse og ha det festlig. Vi ender opp med å sitte der i et par timer og bare chiller. Nei, vi gikk ikke å så ''Monsterbedriften 2'' som SirThomas foreslo. Det var faktisk overraskende mange likheter fra person til person så samtaleemner kom opp fort som fy.

Så kom det mest geniale forslaget jeg har hørt noen si, nemlig: ''Jeg ble skikkelig gira på kebab. La oss stikke på Bislett'', noe vi gjorde. Gutta betalte 60 kroner for nesten en liter brus og en LITEN kebab, som kunne ha mettet en hel familie i Afrika. Jeg, derimot, kjøpte tallerken, som kunne ha mettet hele Afrika, så jeg sliter enda med for stappa mage.

Vi forlater så Bislett og turer til Oslo S igjen for å finne ut når toget gikk for Predator og når bussen min gikk. Vi sier så farvel og sier at disse 6 timene var LANGT I FRA KLEINT. Dette var en meget koselig ettermiddag med mye humor og chilling. Dette er altså noe vi anbefaler alle og en hver.

HQ