Norsk
Blog
Nostalgiens mester

Nostalgiens mester

Skrevet av A to the H den 20 august 2013 klokken 00:03

Når jeg tuslet rundt i Youtube sine mørke haller i håp om å finne et passende spørsmål til filmquizen som er her, fant jeg en gammel kjenning. Det var nemlig ''The Wizard'', en film som laget som en stor reklamekampanje for Nintendo og som et stort ballespark til konkurrentene.

Dette er ikke en filmanmeldelse, siden dette var nettopp dette som startet jakten min igjennom Youtube. Jeg kom på en av mine favoritt Youtubere som jeg pleide å se på før. Nemlig Angry Video Game Nerd (AVGN) . Mannen bak (James Rolfe) står bak denne oppfinnelsen. Han skal spille elendige nostalgiske spill fra konsoller som Atari, Sega og Nintendo spill fra 80/90 tallet.

Dette minte meg veldig om barndomsminnene jeg hadde med han. Jeg så nemlig aktivt på han i 8-9. klasse. Jeg hadde helt dilla. Jeg valgte å legge det bak meg fordi det begynte å bli over the top (EKSTREMT) på slutten. I det siste har han laget en hel del som bringer minner fra gamle AVGN, hvor han var forbannet/fortvila, og ikke rasende.

For dere som ikke vet vet hvem han er så er han en mektig sinna nerd som har spilt blant annet Castlevania, Bible games, konsollen Power Glove og en haug andre spill og frustrert seg over det. Så primitivt som det høres er dette faktisk utrolig morsomt. Jeg anbefaler virkelig å se på det igjen.

Det er vel alt jeg har å si om denne sinte amerikaneren som heller vil spise et råttent rasshøl fra en påkjørt skunk, for så å sluke det med øl enn å spille. For dere som ikke skjønte det, så er det nettopp introsangen hans til hvert avsnitt.

HQ