Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Generasjon provosere/sjokkere (TTRGMG)

Generasjon provosere/sjokkere (TTRGMG)

Skrevet av A to the H den 10 september 2013 klokken 23:58

Nå er det lenge siden jeg har skrevet en ''Things that really grinds my gears''-blogg, og etter mye om og men har jeg bestemt meg for å skrive om et tema som betyr mye for meg. OG som jeg hater intenst. Nemlig trang til å sjokkere og provosere.

Popkultur har lenge holdt på med denne måten for å få flere seere, lyttere eller følgere. Igjennom bruk av sjokkerende og provoserende teknikker som nakenhet, støtende temaer eller arroganse til å sjokkere de som følger.. Dette spesielt i fangefasen, hvor de prøver å fange oppmerksomheten våres.

Denne bloggen kommer i kjølvannet av Miley Cyrus sin nye musikkvideo "Wrecking Ball", hvor kjerringa poserer klissnaken på, ja, du gjettet det, en wrecking ball. Vanligvis ville ikke dette vært noe som helst irriterende for meg som mannfolk, ettersom at det er en slank kvinne som gjør det, men denne Miley Cyrus gjør ting så jævlig feil. Dama er psykisk ustabil og bruker tunga si mer til å sleike, veive den rundt eller bare for å se ut som en komplett idiot, enn til å bruke den til å smake på god mat. I denne musikkvideoen presterer hun å grovt infiltrere komfortsonen til en stor slegge ved å sleike over hele gjenstanden.

Hun er kanskje slank, men med den stumpen hun har, og de hoftebevegelsene skulle man tro at jenta var i 80 årene. På bildet jeg kommer til å ha som bloggbilde kan du nettopp se denne stumpen i all sin prakt i MTV sin galla VMA. Her presterte hun å ''twerke'' på ballene til Robin Thicke, og synge sin altfor fengende drittsang "We Can't Stop" (please stop).

Så hvorfor har akkurat denne kvinnen en trang til å blotte seg, shake og oppføre seg som en bortvist 3 åring? Helt klart Hannah Montana imaget hun hadde for noen år tilbake. Er dette en unnskyldning? NEI, NEI og atter NEEI!

Så hvis man ser bort fra at denne merra faktisk er et ikon, så kan man også høre at hun ikke eier musikalske talenter. Autotune, after autotune og en playback som runger i øredøvende symfoni med oppkastet mitt. Så hvorfor har denne jenta fått så mye oppmerksomhet? Igjennom å provosere og sjokkere. Hver bidige fuckings gang.

VÅKN OPP FOR FAEN.

Link til "Wrecking Ball", som nå får meg til å ønske å få en lignende ball igjennom skallen.
http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8

Her er bildet av stumpen til Miley

HQ