Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Etablering&forlating - RTM

Skrevet av A to the H den 19 september 2013 klokken 22:54

Da har jeg endelig gjort klart nytt stoff om min måned som student. Dette er da en bloggserie som heter''Road to master''. Her kommer alt som har skjedd i Bodø (som er verdt å nevne) i min femårige masterutdannelse i lektor med samfunnsfag og historie!

Forrige blogg: 10. august - 24. August

Fadderperioden var ''endelig'' på vei til å ende, og da var det store pengesluket på vei til å falle, og jeg ville endelig kunne sette opp et overkommelig ukentlig budsjett - trodde jeg. Onsdagen i siste uka av fadderuka var det rebusløp. Her skulle morsomme ting sies og oppgaver som innebar alkohol og nakenhet var en seriøs faktor i denne ''sporten''.

Første post var stand up. Siden jeg var alene på en gruppe med 8 jenter (yeah, jeg vet jeg er pimp), så tok jeg på meg ansvaret med å være morsom. Etter at jeg fortalte tre vitser som spilte på vekta og høyden min klarte vi å dra i land hele 10/10 poeng. Jeg var allerede full. Etter å ha vært igjennom shottekonkurranse, øldrikking kjappest og det å kle av seg alle klærne først, så var jeg suppefull og hadde allerede brukt i overkant av 700 kroner, og hadde faktisk vunnet 5 av 10 aktiviteter ALENE over samtlige 15 lag. Respekt. Jeg endte opp med å bli kastet ut av nattklubben, siden jeg snublet ned en dørvakt. Han var ikke særlig fornøyd med meg, og heiv meg på dør.

Etter dette hadde jeg allerede hadde klart å svi av rundt 1k på en kveld, og det merket stipendet. Jeg valgte så å rasjonere på maten jeg hadde, siden jeg allerede merket at jeg sleit mer enn en aksjemegler på Børskrakket i NY for drøyt mange år siden (sto plutselig stille).

Ellers har det vært litt av det samme som sist gang. Irritasjon over den ukrainske naboen jeg deler kjøkken med. Han presterte å glemme det morkne pølsevannet 3 ganger og forpestet hele kjøkkenet. Det hele gjorde det ikke særlig mye bedre når han glemte å sette på vifta og trigget brannalarmen med sine brente wienerschnitzler (ja, han spiser bare pølser og wienerschnitzler (variert kosthold med andre ord)).

Han har også vært en forbanna gris på kjøkkenet og møkka til alt. Han har faktisk voldtatt komfyren og fikk den til å se ut som et Tschernobyloffer. Overdriving? Nei, faktisk ikke. Helt møkka og nedsøla. Denne uka her hadde han faktisk vaskeuke, og ville fått bøter på 500 kroner, hvis det ikke var skinnende rent (han har fått advarsel allerede). Han rydda faktisk oppe, og det var spotless innen personellet på komplekset kom, og ga jævelen et stort smilfjes. Fy faen, så irriterende. Unner han ikke et eneste smilefjes.

Skolen derimot har godt flotters. Jeg har endelig etablert meg og fått meg VELDIG gode studievaner. Jeg er i alle forelesningene som har vært, selvom under halvparten var obligatoriske. Dette har gjort at jeg har fått langt forsprang på resten av klassen min.

Tittelen avslører vel kanskje hva som har skjedd. Jeg har både forlat Bodø og etablert meg der. Jeg er akkurat nå hjemme i Drøbak igjen, etter at jeg tok flyet i går. Jeg og mamma skulle overraske pappa, mormor og morfar her hjemme med at jeg bare dukket opp uten noen forvarsel. Dere skulle sett ansiktet deres når jeg bare dukket opp. Aldri vært så glad for en reaksjon i hele mitt liv. Det var som om de hadde sett et spøkelse. STORE trillrunde øyne og et gap som oste av forundring. Helt supert.

Så nå sitter jeg inne i gamlerommet mitt og chiller veldig greit.
Helgens episoder tar jeg derimot ikke her, siden de blir litt for konfedensielle (står i nattråden).

Det var det som kan sies om hva som har skjedd denne måneden min i Bodø. Veldig mye som jeg ikke har nevnt, som hvor utrolig mange venner jeg har fått fra alle mulige landsdeler i Norge. Er så gøy å ha blitt kjent så utrolig mange på så kort tid, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Bodø høres kanskje kjedelig ut, når du tenker på det kalde og bitre været som er oppe i nord, men det er så verdt det.

Det er så billig her, og det er så mye lettere å tilpasse seg, siden klassene er veldig mye mindre og det er lettere enn noen andre steder å bli kjent med ''alle'' de du har seminarer med eller delere forelesninger med.

Det var alt! Takk for meg!

HQ