Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Seriøsitetens time nærmer seg

Skrevet av A to the H den 25 september 2013 klokken 00:41

NB: Rørende nostalgiblogg.

I morgen venter en stor dag for meg. Da skal jeg endelig blitt kronet noe jeg har hatt som en drøm i over tre år. Jeg skal endelig miste stjernene og få tittelen moderator. Dette føles veldig surrealistisk, og det har ikke helt gått opp for meg at nå har jeg faktisk fått en så gjev tittel på denne fantastiske siden jeg har vokst opp med.

Jeg og Ole-Christian hadde en liten samtale over Skype igår om hvordan vi har utviklet oss som brukere, ved å se på tidligere kommentarer vi slapp av i startfasen våres (se gjerne over våre eplekjekke og grusomme fanboyposter).

Siden jeg ble bruker her den 7. Januar 2010 har jeg hatt en fantastisk tid. Jeg har lært meg å skrive betraktelig bedre, blitt mye mer reflektert, lært meg å anmelde og mest av alt, jeg har funnet meg et sted jeg trives veldig godt. Dette har faktisk blitt et hjem for en høy og tjukk slamp som meg. Det hadde jeg aldri trodd når jeg skrev ned brukernavn, epost og passord for snart 4 år siden.

Og nå skal jeg faktisk bli en av de som advarte meg for alt fra spoiling til harselering av brukere i 2011. Da var jeg faktisk et stort troll som bare kom hit for å kødde til for andre. Bare for å være en dust. Jeg tør å påstå at den adferden er borte, ettersom jeg fikk faktisk denne prestisjefylte rollen her på Gamereactor. Dette beviser kun en ting: Alle kan forandre seg. Det eneste som krevdes av meg var at jeg måtte bli mer moden.

Så nå kommer seriøsitetens time. Dette er den siste kvelden på - forhåpentligvis - mange år at jeg er en vanlig bruker. Det bringer så klart mange minner fram, og jeg ville dele dette med dere.
Igjen - takk for alt vi har hatt de siste tre årene, og jeg håper at de neste årene som kommer blir enda bedre. Det er jeg bombesikker på.

PS: Nei, jeg skal ikke bli en tørr sviske og jeg vil ikke endre meg markant. Jeg vil fremdeles ha samme humor og personlighet i alt jeg gjør. Takk.

HQ