Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Naboen (TTRGMG)

Naboen (TTRGMG)

Skrevet av A to the H den 3 oktober 2013 klokken 01:26

Dette er fortsettelsen på min fine lille bloggserie hvor jeg snakker om ting som irriterer meg begredelig. Dette er serien hvor jeg går fra å være seriøs bruker til å være en full sjømann som irriterer seg over alt. Denne utgaven blir en spesiell del, siden det er en blanding av "Road 2 Master" og "Things that really grinds my gears". Jeg har så mye frusturasjon i kroppen at jeg ikke orker å la det gå 3 uker til uten å få ut raseriet. Jeg har snakket om denne ukrainske naboen før, som jeg fant ut at het Herman (så nå skal han hete det fra nå av i denne serien).

NB: Grovt språkbruk og satt på spissen.

Ja, hvordan skal jeg starte? ALT han gjør føles bare så utrolig kvalmt og jævlig ut, siden gjør det med så utrolig lite eleganse.

Kan nevne alt han har gjort den siste uken + forrige ukene:

Han lager KUN wienerschintzler og kokte grillpølser HVER BIDIGE DAG.

Han søler og griser.

Han rydder aldri opp etter seg.

Han snudde en stekepanne med kokende fett i opp ned i en sånn vaskekomholderdingseboms (sånn man putter REEENT servis og askjetter i), og totalt nedgrisa hele jævla benken. Jeg hadde vaskeuke, så JEG måtte gjøre det!

Han koker pølser med 10 dager gammelt pølsevann som han bruker gang på gang, OG ALDRI heller ut, så det er distinkt lukt av pølse i hele jævla borettslaget.

Han peller buser og spiser dem.

Han lar ting ligge i flere dager uten å rydde opp etter seg.

Han lukter kebab og svette blandet.

Han drikker fra samme kopp hver dag uten å vaske den! Den var hvit på innsiden for en måned siden. Nå er den BRUN på innsiden, og man kan skrelle av alt snerket i den (tro meg, jeg prøvde).

Han har faktisk en LATTERLIG digg kjæreste, selv med disse uvanene, lukta og det at han ser ut som en østeuropeisk tungvektsbokser.

Han liker virkelig ikke å prate.

Han vasker ALDRI gulvet.

Han satt en gang av alarmen fordi han lot en av wienerschnitzlene sine stå og steke på den HØYESTE temperaturen i 20 minutter, mens han satt inn på rommet sitt og ante ingen fred og ingen fare. Det endte nesten opp med brannvesenet på døra.

Han har ødelagt lysten min på mat i kjøleskapet, ettersom han lot en melkekartong stå der til den 5 september, når den gikk ut presist 10 august. ÆSJAMEGENFYYFAEN.

Han har en utrolig awkward aksent, selvom han har bodd i USA i 10 år før dette oppholdet han har hatt her i 4 år i Norge. Et eksempel: ''I haz ze kredittcardz for ze mobilz''.

Han kan ikke et fnugg av norsk, selvom jævelen har bodd her i 4 fuckings år.

Har jeg nevnt at han hater å rydde og vaske? Ja, men fortjener å nevnes en gang til.

Så neste uke har han vaskeuke, og ettersom han har oppført seg som en forpult idiot, har jeg og de andre naboene tenkt til å grise til hele jævla kjøkkenet som en revansje for at han ikke rydder opp etter seg. Er det ikke strøkent får han 500 i bot. MOHAH-FUCKINGS-HA.

Sånn. Nå fikk jeg ut aggresjonen min for en hel uke med faenskap, nå kan jeg leve som en mann som har oppnådd nirvana.

Takk for meg.

Denne serien er faktisk 1 år og 13 dager gammel. Woohoo, applaus.

HQ