Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Spill (TTRGMG)

Spill (TTRGMG)

Skrevet av A to the H den 15 oktober 2013 klokken 01:47

Dette er fortsettelsen på min fine lille bloggserie hvor jeg snakker om ting som irriterer meg begredelig. Dette er serien hvor jeg går fra å være seriøs moderator til å være en full sjømann som irriterer seg over alt. I det siste har jeg prøvd å spille litt forskjellig, ettersom FIFA virkelig graver meg i nøttene for tiden. Det er ikke FIFA som jeg skal snakke om i dag (selv om det kan godt skje senere). Nei, i dag er det snakk om mitt hat mot ulike spill for tiden.

Mandagen poppet det opp en artikkel om hvordan spillselskaper sier at den store moroa er å oppdage. Dette mener faen ikke jeg. Dette er faktisk noe av det som irriterer meg mest av alt for tiden. Jeg eier rett og slett ikke tålmodighet lenger, og selv de enkleste løsninger (som ikke er grusomt grundig forklart, kan jeg brått se bort fra og lete i en jævla halvtime før jeg finner det.

Jeg har rett og slett blitt for lat. Jeg HATER å oppdage ting på egenhånd i spillemedia nå, ettersom at jeg finner faen ikke energien og motivasjonen til å fortsette videre og presse meg fram mot en løsning. Dette er faktisk grunnen til at jeg styrer unna spill som Slender osv, som er altfor åpne og du ender opp med å lete på samme jævla sted tredve fuckings ganger. Det er bittert og surt. Drittlei skal jeg si dere.

Dette er mest sannsynlig ett aldringstegn fra meg selv. Før var dette favorittdelen av spillet. Hvor kult var det liksom ikke å kjøre båt i 6 og en halvtime i Zelda: Windwaker. Det var awesome på denne tiden, siden du OPPDAGET noe uavhengig av ''manus/scripting''. Dette gjelder så klart ikke spill som GTA og SR hvor man skal finne ting med bruk av kart og at du har en viss oversikt. Dette gjelder altså spill som Slender (som jeg vanligvis styrer unna på grunn av dette, men prøvde) og spill som Uncharted osv hvor det er puslespill som krever mye jobb å klekke.

Kan hende at jeg har bare blitt lat eller mett på disse hjerneknekkerne og heller vil kun spille spill som er laget for å stimulere sanser som lykke og spenning (hinter til disse jævlige meningsløse voldsspillene som CoD og BF). Kan hende jeg har blitt en vanlig gamer, et tegn på at jeg har blitt slukt inn i fasiliteten av forpulte mainstreamfitter som bare spiller COD og FIFA. Virker sånn i hvertfall.

Selv kjøpte jeg ikke spill som ble "suksesser" som Bioshock: Infinte, Assassin's Creed 3, Uncharted 3 eller GTA V. Dette er altså tre serier som jeg brant for når jeg var yngre, men nå ikke gadd å ta meg tid til, siden jeg ville sitte å klimpre med fuckings FIFA. Hva har skjedd med meg?

Holebass checking out


Nei, dette er ikke meg. Jeg er langt kjekkere.

HQ