Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Nyt underholdningen, for svarte (TTRGMG)

Skrevet av A to the H den 30 oktober 2013 klokken 01:38

Velkommen tilbake til min storslotte bloggserie hvor jeg går fra moderator til en full sjømann på steroider. Dette er "things that really grinds my gears". I dag skal jeg ta opp et fenomen som hører til i mange kretser rundt om i verden. Nemlig irriterende fanboys/entusiaster.

NB: Skrivefeil og tegnsetting går ut, pga brainstorming.

For hvis det er EN ting jeg kan velge ut som gjør meg pissesur, så er det folk som ALLTID skal bruke kilometre med plass for krangle om hvilket spill som er BÆST og hvilke spill som SUGER. Dette gjelder så klart ikke bare spill, men spill er et meget godt eksempel. I dag skal jeg også se på hvordan dette fungerer i fotball.

Starter med spill. Hva er det som er poenget med å gneldre om hva som er best, og hvem som fikk best osv...?!? Det er jo en underholdningsbransje...!!! Du trenger for faen meg ikke å tilknytte deg et spill og klamre deg til det med nebb og klør og kalle alle utfordrere for forpulte idioter og rakke ned på dem. Jeg skjønner virkelig ikke de som spiller CoD og skriker og gauler på de som spiller BF, og skal flame opp under gryta hver gang det er debatt, med et meget tvilsomt ordvokabular. Jeg klarer rett og slett ikke å se hvorfor. Det er slitsomt og patetisk, og det har jo egentlig INGEN nytte for et patetisk menneske som deg. DU har ikke laget, DU har ikke bindet deg til en avtale om at CoD er bæææst og BF suger, og DU trenger ikke å melke dette fenomenet lenger. Det er slitsomt, og det tar plass. Senest i dag møtte jeg over en kommentar som sa at "yay BF got a 9/10, and CoD got less." HVEM BRYR SEG?! Som tittelen sier, så er det underholdning. NYT DET, istedenfor å bitche rundt det. Det er faktisk helt på bærtur. Dette gjelder forsåvidt bitching på Xbox One/PS4/WiiU/PS3/Xbox360/Wii. Du har ikke skrevet en obligatorisk avtale når du kjøpte den Xbox'en at du skal hate PS3 og Wii. Det er det kun, du, ditt svake og patetiske menneske som finner på å gjøre.

Sånn, da var det lettet av brystet. Over til fotball. Her er dette ett enda bedre eksempel. Hvis man velger ett lag, så skal man stå ved dette laget. Dette gjør scenarioet helt annet i forhold til spill. MEN når det gjelder spillere, så trenger du ikke å støtte dem igjennom tykt og tynt, og ødelegge saklig diskusjon med flammer eller roser over en spiller. Dette gjelder spesielt på nettforumer som TV2, hvor man stemmer på spillere som har vært best, og hvem som vinner ligaen osv. Selv når United har hatt en traktorræva start med Moyes den grusomme, så var det om lag 20 % som stemte at United kom til å vinne ligaen, helt blottet for objektivitet. Samme gjaldt Liverpool som IHVERTFALL ikke tar tittelen med sterke 15 %. City som er en av de mest soleklare favorittene hadde 3%. Dette sier litt om hvor idiotiske supportere kan være. Jeg liker ikke hvordan dette er.

Nok om det. Natta. Faen eller.

HQ