Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Wow, tida flyr

Wow, tida flyr

Skrevet av A to the H den 7 januar 2014 klokken 02:03

Det gjør den virkelig. Det er nå faktisk hele 4 år siden jeg tuslet inn her på forumet og lagde meg en bruker som fikk det litt catchy navnet "A to the H". Jeg har, i mellomtiden, hatt én bruker med navn "Requiestcat in pace", som kanskje er det jævligste navnet i historien, men den levde bare 3-4 måneder i 2010.

Det er mye som har forandret seg på denne tiden. Jeg har gått fra å være en snørrvalp som ikke kunne oppføre seg, til å kun bli en som ikke kan oppføre seg. Stor progresjon, med andre ord. Jeg har valgt å ha en liten takketale til dere snurrebasser som gjør livet mitt her på GR litt lettere. Det er alt fra de andre moderatorene til de jeg har faktisk møtt.

Utrolig mange personer som jeg har stiftet kjennskap til her har blitt en del av meg.

Nå er jeg altså ferdig med sentimentaliteten min, og skal bevege meg over til enda mer kliss og klass. Denne bloggen er en hyllest til alle de som har gjort at jeg har vært her i 4 år. Aktivitetsboosten som kom i April fikk meg til å innse hvor viktig dette forumet er for meg. Her inne kan man snakke om (nesten) alt og man kan faktisk ende opp med å møte folk.

Nå føler jeg at jeg repeterer meg selv, men tusen takk for at dere gjør meg aktiv. I love you all. 4 år har gått og forhåpentlig 4 år til vil komme for meg her inne.

Takk.

HQ