Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Kevlar, autoritet og produktivitet - R2M

Skrevet av A to the H den 9 juni 2014 klokken 01:27

Da var eksamensrushet over. Jeg har hatt så mye å tenke på, i tillegg til dette, at jeg har vært svært inaktiv. Jeg skulle etablere meg enda mer som en student, har jobbet veldig mye og jeg har nesten aldri alenetid lenger. Dette er det LITT slutt på, så nå kan jeg være litt mer aktiv, spesielt i juli måneden. Dette er da en bloggserie som jeg ikke har skrevet på en veldig god stund, ettersom at jeg har hatt litt det samme dilemmaet alle disse månedene; «jeg har hatt nok erfaringer å snakke om, men jeg har ikke tid til eller energi til å skildre det på papir». Så dette er da min fortsettelse på «Road to Master (R2M)» hvor jeg skal fortelle dere hva som har skjedd i de siste månedene i min jakt på mastertittelen innenfor universitetslivet mitt.

Da var 1 år omme, og jeg har blitt ferdig med de 3 jævligste eksamenene jeg har hatt i hele mitt liv. Vi hadde tre veldig tunge fag, med navn ‘'Moderne verdenshistorie (etter 1750)'', ‘'Eldre europeisk historie (før 1750)'' og ‘'Offentlig politisk teori og administrasjon''. Bare det å lese fagenes titler er tungt. Spesielt historiefagene var tunge, ettersom at det var mange tall, hendelser og personer som skulle memoreres og knyttes sammen. Dette har gjort at de 6 ukene jeg har hatt til rådighet på de tre forskjellige eksamenene har blitt brukt til å være inne for å pugge og sakte, men sikkert, suge ut livsgnisten min. Nok om eksamen. Jeg er altså så lei de nå at jeg holder på å spy. Kan nevne at jeg allerede har fått en C i politikken, og får igjen historien på førstkommende fredag og fredag om 3 uker. Der var jeg ferdig med de.
Jeg har faktisk fått meg et hus, som jeg skal dele med 4 veldig gode kompiser her i Bodø. To karer som jeg har kjent siden barneskolen og 2 jeg har blitt kjent med her oppe i Bodø. Vi har skaffet et 180 kvadratmeters stort slott, som har 4-5 tv'er, 2 PS4, et meget kraftig internett og flott utsikt og alt til hele 4 000 i måneden per person. Dette er så ubeskrivelig lite for det vi har fått. Huset er nemlig så forbanna fint og bra at det er uvirkelig at de ikke krevde minst 2 000 mer fra hver person.

Her er for så vidt villaen vi har leid: http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=485993
03&searchclickthrough=true

Det er helt magisk å se en slik kreasjon og kan si ‘'nå er denne vår for ett år''.
Ut ifra hva jeg har sagt tidligere om at jeg har begynt å jobbe, så er det faktisk TO jobber jeg har fått nå i Mai. Jeg har fått «hovedjobben» min på Spaceworld her i Bodø. Denne jobben er en nerds våteste jobb. Jeg får jobbe med telefoner, SPILL, datautstyr, tablets og headsets, og jeg blir betalt for det. Det ville jeg ha nesten gjort gratis. Det er helt sprøtt hvor deilig det er å jobbe med teknologi, og møte likesinnede kontinuerlig.
Gjennom denne jobben, så fikset sjefen min meg en jobb til. Dette er noe av det kuleste jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg, Anders på 2 meter høyde og 120 kg med kropp, har blitt dørvakt og sikkerhetsvakt på nattklubbene Syd/Øst og G Nattklubb i Bodø, og skal jobbe 2-3 ganger i måneden. Jeg prøvde meg faktisk i natt til i dag, og det var noe av det kuleste jeg har prøvd meg på. Jeg var en maktfaktor og en autoritetsfigur som hadde FULL kontroll. Jeg fikk uhemmet skryt over nybegynnerferdighetene mine og hvor rolig jeg var. Jeg polstret på meg kevlarvest og avgjorde skjebnen til samtlige gjester. Jeg fikk virkelig det til, og jeg ble et nytt menneske. Jeg kastet ut kun 1 person, fordi han ble alt for full, men fy faen hvor tilfredsstillende det var å gjennomføre et perfekt utkast. Han begynte å krangle og jeg holdt meg helt rolig og kontrollerte situasjonen. Jeg fikk denne hissige karen på 2 meter og ca 130 til å gå ut uten noe problem. Jeg trengte ikke å bruke makt en gang. Nei, dette var direkte gøy og mersmaken sitter stramt allerede, og det selv etter å ha holdt på fra 22.00 til 5.00. Det er mange timer som gikk meget fort og det var sykt gøy og lærerikt.

Dett var dett. Nå skal jeg være i Bodø fram til torsdag, så er bærer det hjem til Drøbak for å være chille i 3 uker. Det skal bli jævlig snadder. Jeg gleder meg som en unge. Denne dagen her er faktisk første dag på over 4 måneder hvor jeg har klart å slappe av og nyte livet. Det har vært tunge dager hver eneste dag helt siden februar, så i dag har vært en perfekt dag for meg! Ser fram til å bli mer aktiv på GR denne sommeren her. Peace out.

HQ