Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gaza, muslimer og nettet (TTRGMG).

Gaza, muslimer og nettet (TTRGMG).

Skrevet av A to the H den 15 juli 2014 klokken 00:51

Dette kommer til å bli en forbanna kontroversiell blogg for mange, men jeg må få lettet hjertet på dette temaet. For dere som ikke har hørt om denne serien min av blogger, så betyr det "things that really grinds my gears". Her går jeg løs på alle ting som plager og irriterer meg. I dag er temaet, kanskje, det mest dagsaktuelle som jeg har skrevet om, nemlig gazakonflikten.

For er det noe jeg hater mer enn folk som skriver høylytte kommentarer og sprer irrelevante påstander og bilder på forskjellige nettsider, så er det arabere som gjør nettopp dette. Jeg skal ikke gre alle under samme kam, men jeg er forbanna lei av å se de klikke mentalt og glorifiserer religionen Islam på alle forbanna nettsider og facebookgrupper/bilder. Jeg er møkkalei. Altså, ærlig talt, det må da gå an å ikke kommentere at Allah er stor i hvert jævla bilde? Dette gjelder alt fra treningsvideoer til fotballbilder på facebook. Er det en ting jeg legger mye merke til, så er det at det bombarderes av "Muslim <3333" hver gang det kommer et bilde av en muslimsk fotballspiller. Skal folk som er kristne gjøre det samme hver gang fotballspillere er kristne? Er de så stolt av at de har ca 5-6 virkelig gode fotballspillere, som Mesut Özil og Arda Turan?

Så kommer det til den kontroversielle siden av bloggen - nemlig den nynazistiske og antisemittiske siden av islam som har koket under overflaten i mange år. HVERT bilde jeg trykker inn på som er offentlig, så kommer det opp et bilde av det palestinske flagget, hvor det enten står "You don't have to be muslim to support Palestina, you just have to be human". NEI, det må man da for faen meg ikke! Det er jo en del av det som handler om ytringsfrihet, noe mange av dem ikke er vant med. Er det altså ikke lov til å mene at HAMAS er en terrorgruppe som har gjort det mye verre for Palestina enn de tror? Nei, det er det altså ikke. Jeg er på den siden som faktisk sympatiserer med Israel og mener at mye av det som har skjedd er på grunn av terrorgrupper som har sendt flere hundre missiler, men fordi nettopp Israel svarer, så er det plutselig de som har gjort alt. Jeg er forbanna lei denne dobbeltmoralen som har kommet. Det er jo som å se andre verdenskrig igjen. Jødene/sionistene blir anklagd og får skylden for alt som skjer, og palestinerne blir sett på som offeret av dette tyranniet. Det blir helt feil, mener jeg. I tillegg, så dør flere hundretusen i året av krig i Afrika, pga korrupte styrer og rasisme, men DET bryr de seg ikke om. De bryr seg kun om trender og om sin egen religion (artig nok er nesten majoriteten i Afrika muslimer).

Gjør det heller ikke noe særlig mer pent når muslimer nå begynner å hylle Adolf Hitler og skriver at han lot noen leve, for at verden skulle forstå hvorfor han gjorde det. Sånne ting blir jeg faktisk kvalm av. Forbanna antisemitter.


Så da fikk jeg det av hjertet. Hovedgrunnen til at dette plager meg, fortalte jeg i min forrige blogg. Jeg klarer, rett og slett, ikke å bry meg om det. Jeg har lite sympati for noen av sidene i saken, men jeg får mer og mer sympati for Israel for hvert jævla bilde jeg ser på newsfeeden min på facebook. Jeg er så forbanna drittlei av å se denne offergråtingen og dobbelmoralen at jeg holder på å spy. Og ikke kom med noe "Palestina mistet landet sitt, bladibladibla". Jeg klarer ikke å bry meg om det heller.
Natta.

HQ