Norsk
Blog
Tragisk liten aktivitet fra Akres...

Tragisk liten aktivitet fra Akres...

Skrevet av Akres den 30 november 2013 klokken 00:16

Dere har vel lagt merke til at eg ikke har vert her på en god stund. Men stikker bare innom for å se hva som er nytt i ny og ne.

Eg har vert borte pga eksamen i det siste. Ja, eg har hatt privatist eksamen i norsk og matte. Gikk forhåndsvis greit på matte, men bedre i norsk. Ikke store eksamen da, når det bare var 4 som hadde norsk og 5 av 13 som hadde matte. Tragisk for dem som ikke sa i fra.... Tirsdag og onsdag var det eg hadde eksamen, tirsdag var også den dagen eg kjøpte Battlefield 4. Gjennomførte det i går, og er enkelt en 9/10! Dramatisk spillhistorie da.

For de som ikke vet så skal eg nå holde meg til et skjema om at eg skal være på GR hver dag og skrive. Lite å gjøre på PC utenom GR, utenom Rise of Nations som eg spiller på PC for tiden. Hyggelig med gamle strategi-spill. For å gå videre med ulike ting eg har planlagt, som f.eks blogg, anmeldelser osv, så vil eg gjerne så tilbakemeldinger fra dere om hva slags spill eg skal anmelde. Har fått en bedre forståing over anmeldelser nå, så eg vil gjerne skrive mer. Hadde tenkt meg på GTA V eller Assassin`s Creed IV: Black Flag.

I tillegg til spill og film osv, så jobber eg for tiden. REMA 1000...

Flott arbeidsplass og tjener mye (hvertfall nok). Ettersom eg ikke har jobbet så mye de siste ukene så har eg fortsatt mange dager eg skal jobbe fremover. I tillegg til REMA 1000 og deres hyggelige arbeidstimer om dagen så ser eg også betydelig flere timer på film enn før. Bestilte meg i dag:

- Django Unchained
- Olympus Has Fallen
- Planet Dinosaur (BBC Dokumentar)
- Hangover Trilogy

Alle på Blu-ray, mye tilbud siden det er Black Friday i dag. I`m loving it.

Jaja, dette var en liten blogg for å informere dere at eg skal bli mer aktiv på GR etter en periode med eksamen og jobb.


Yeah right...

HQ