Norsk
Blog

Vest-landets fine værforhold + Inaktivitet fra Herr. Akres

Skrevet av Akres den 5 april 2014 klokken 18:08

HEY YOU!

Det kan hende eg har snakket om dette før, men av og til får det være grenser på hvor mye det skal regne og hvor mye det skal være sol (Neida, sol er fett det!). Spesielt hvor fort forholdene her skifter seg. Nå har det vert fint vær med gode varmegrader og SOoOLll i ca. 4 dager og nå i dag bestemte det seg for å skifte, men helsike da. Når det først er fint vær så skal det være fint vær, men neida. Bare pøs på med regn, gjer oss ingenting... (JODA!).

Eg ville også (med denne bloggen) snakke om hvorfor eg da har vert inaktiv en god stund i det siste. Inaktiv fra blogging, anmeldelser og kommentarer. For meg er det en stor skuffelse. Men dette skyldes da lesing på matte og pga jobb. Jobben er da på REMA 1000, og det er fett! Utrolig fin og bra arbeidsplass + fantastisk arbeidsmiljø. Og eg har filmet en god del med kameraet mitt (GoPro Hero 3+ Silver Edition) fra crosshjelmen min og fra sykkelstyret, og eg må si det er ganske, ganske god grafikk. Visste ikke at noe så lite kunne filme så bra og i den oppløsningen! Fantastisk.

God dag var det i går, (bare for å si det...). The Elder Scrolls Online lansering. Yeay! Eg har ventet lenge på akkurat dette, men uheldigvis fikk eg ikke kjøpt det i går eller i dag. Men det blir nok gjort i begynnelsen av neste veke. Og da blir det litt gaming, men ikke for mye pga jobb og andre viktige ting. Eg vet ikke helt om hvor lang tid det egentlig tar å gjennomføre spillet, men eg håper det tar en stund (slik at eg kan oppleve mer og ha det gøy!). Men det blir da på PC, som eg egentlig skulle ønske det var på PS4. Eg skal nok vente til det kommer ut i Juni...?, men da må eg også ha PS4 konsollen (a.k.a hva nå den kan kalles), kanskje Play "The Playstation" NOW 4! Hehe, eh.... nei. Vel.. Yolo!

Ellers så føles det bra å få begynt å skrive blogger igjen, men i et slikt tempo som dette så kan det hende en ny blogg i morgen (om ett eller annet..., Gi meg forslag!). Har dere lagt merke til den kule bloggbanneren min? Kul eller hva. Ja eller nei? Hva!? haha, bare tullet. Det er bare godt å være tilbake med skrivingen!

Ha en fin helg alle sammen!

HQ