Norsk

VG overkill

Skrevet av Amusei den 19 april 2010 klokken 21:57

I det siste har det vært mye oppstyr om disse vulkanene på Island, og selvfølgelig er vg ute med illelovende overskrifter. Man hvorfor slipper de unna med det


Sist fredag var jeg og Kvidogbleg på butikken før han skulle overnatte hos meg. Jeg ble ferdig før han og gikk bort til kassen for å betale. Køen var som vanelig lang slik den pleier og vær på fredager. Jeg stilte meg bakerst i den korteste av dem. Jeg havnet beleilig rett ved avisene og gjett 3 ganger hva som stod der: 200,000 vil komme til og dø! Asken vil stenge for alt lyset i år! Temperaturen vil synke!

De som enda har troen på vg etter fule influensaen og svine influensaen må være noen lett overbeviselige folk. Jeg husker enda fugleinfluensaen for noen år siden: Kommer til og halvere innbyggertallet i Europa! En ny svartedød på vei! Svineinfluensaen var enda verre. De sendte de samme overskriftene med de dobbelte tallene. Vg må vær en valdig dårlig avis hvis den må holde på lesere med og si at de kommer til og dø. Hvis vg skulle ha vært en person ville det nok været en over paranoid dame i mellomalderen. Det og få et slikt anfall hver gang noe skjer kan da ikke være mer en paranoia.

Det verste er at de aldri blir straffet for det. Det og bringe falske dommedagsnyheter kan ikke aksepteres i nåtidens medier. Det folk er ute etter når de leser en avis er ekte nyheter, og ikke noen spåmanns syn om framtiden på vei inn og ut av et asylum.

Noe annet som har plaget meg er hvordan de stoler på folk som sender inn tips. For eksempel men CERN. En fyr sendte inn at jorden kom til å bli ødelagt, men det skjedde ikke. De burde ta en psykologisk stabilitetstest på tipserene de har. Jeg er i allefall mektig lei av de spåkone nyhetene de sender ut. Jeg mener alt i alt at vg er en for "alternativ" avis til og bli tatt seriøst, og har ingen ting i avishyllen og gjør

HQ