Norsk

The wild easter whasteland

Skrevet av Amusei den 29 oktober 2010 klokken 23:00

For en uke siden kom det etterlengtede spillet Fallout: New vegas ut, et spill mange har sett fram til. Jeg har spilt i ca.30 timer denne uken, og har i denne tiden lagt merke til mange rare ting.

Det har seg altså slik at spillet er strødd med såkalte easter eggs som man velter over rett som det er. For eksempel: Jeg var på vei ned fra goodsprings til prim ganske tidlig i spillet, når jeg så noe ligge i veikanten. Jeg hadde god tid, og med hardcore på trenger man alt man kan få. Uansett, jeg gikk bort til det gamle, rusten kjøleskapet og tittet oppi. Der fant jeg et skjelett med en hatt, ikke så annerledes fra den i Indiana Jones filmene. Det faktum at liket ble funnet i et kjøleskap i nevada, og i tilegg har et kjent varemerke med seg viser bare en vei. Jeg har funnet liket etter et av Indiana Jones mislykkede fluktforsøk.


Noen dager senere, faktisk i dag, var jeg i en liten by kalt Nipton. Byen hadde nettopp vært utsatt for et raid av cesar's legion, en faksjon kjent for og være nådeløse.
Mens jeg banet meg vei gjennom nedbrente hus og restene av byens innbyggere på leting etter komponenter til en bombe, kom jeg over enda en George Lucas relatert morrokule.
Utenfor en ruin lå det to skjeletter kalt Owen og Beru. Det at de var brent kan bare peke en vei. I dette easter egget peker mann mot de foresatte til Luke Skywalker, som sett i Star Wars: A New Hope (4).

En annen mindre easter egg skjer under questen "You'll know it when it happens". I kort, og for ikkje og spoile, går denne ut på en referanse til en replikk frå Han Solo, en annen av George Lucas sine figurer, som er spilt av den samme som Indiana Jones. Du tar opp en radio for og bli møtt med ordet "report". Du får da alternativet "we're all fine here, thank you. How are you? Folk som er kjent rundt om i star wars galaksen vil kjenne denne replikken igjenn fra når Han Solo blir tvunget til og raportere under infiltrasjonen av døds stjernen.

Alt i alt ser det ut som Obsidian er betatt av universene laget av George Lucas, og eg vill helt sikkert finne fleire senere.

Her er noen videoer av temaet:

Replikk rippoff:
ADVARSEL: spoiler

http://www.youtube.com/watch?v=6qrobOoUFXU

Indiana Jones/ Star Wars


http://www.youtube.com/watch?v=9BjAF7U7xLA

HQ