Norsk
Blog

Tiden fremover..

Skrevet av AndyLonn den 2 januar 2014 klokken 19:40

Jeg har en plan! Ingenting er timet eller tilrettelagt, men det får så være.

En av «nyttårsforsettene» mine er å bli mer aktiv her på GR. Jeg skal blogge mer, skrive flere anmeldelser og være mer aktiv på forumet. Foreløbig har jeg noen planer om hva dere kan forvente dere fra meg den neste tiden:

Jeg planlegger en blogg om hva mitt inntrykk av Playstation 4 er og har vært etter å ha hatt den i hus litt over en måneds tid. Dette skjer kanskje allerede over helgen. Etterhvert som jeg får fullført både Resogun, Contrast og Assassins Creed IV vil det komme anmeldelser av disse.

Mitt største løftebrudd fra 2012 her på GR har vært det at jeg skulle skrive anmeldelse av GTA V, noe som jeg også håper å få unnagjort i løpet av den neste tiden. Kanskje jeg også kaster meg over det å lage en The Last of Us anmeldelse.

Jeg vurderer også en bloggserie hvor jeg tar for meg min kjærlighet til retrokonsoller, hvor jeg kartlegger hvilke konsoller og spill jeg har, hvilke jeg håper å få kjøpt fremover og så videre.

Så håper jeg at dette bygger litt Hype for det kommende innholdet, og håper jeg ser dere i kommentar feltet etterhvert som jeg får postet noe

Dere kan i mellom tiden kikke på det av innhold jeg har sluppet den siste tiden:

Jeg oppsumerte de 6 beste spillene fra 2013, og kåret mitt «Årets spill»

Jeg skrev en blogg om mine tanker rundt Rainbow Six serien de siste årene.

Jeg har anmeldt Lego Marvel Super Heroes

og til sist har jeg anmeldt PS4 lanseringstittlene Killzone: Shadow Fall og Knack

HQ