Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Diablo IV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk

   Hvem, I følge AndyLonn, vant E3?

   Skrevet av AndyLonn den 10 juni 2014 klokken 21:27

   Wow, Det har vært en intens start på E3 uken. Ikke bare har jeg fått med meg samtlige pressekonferanser, men jeg har også vært på jobb og fått alt for lite søvn. Skal få orden på sistnevnte snarest men først.

   Hvordan gikk det i år, Fikk alle det de ønsket seg?

   New Content First & Dedicated Servers

   Først ute var Microsoft. Med en, for være helt ærlig, overraskende spillfokusert satsing. I løpet av presentasjonen ble over 20 spill vist frem, og mange av dem hadde tidsbegrenset eksklusivt innhold på flaggskip konsollen Xbox One. Alt i alt skulle jeg ønske de hadde prøvd å overraske oss litt mer, ettersom det meste de viste frem hadde vi allerede hørt om og sett innhold fra tidligere.

   Høydepunkt: Sunset Overdrive og Witcher 3: The Wild Hunt

   Cool stuff: Siden Microsoft ikke vil bevilge penger til utviklingen av ett nytt Conker spill får du muligheten til akuratt det i Project Spark

   Lavpunkt: Det var få spill som trekker meg til Xbox One fra før og spillene de viste frem, sett bort fra Sunset Overdrive, gjør ingenting for meg.

   Hvem, I følge AndyLonn, vant E3?

   Phil Spencer var et friskt pust etter flere år med Don Mattrick

   Please don't vote us for Worst Company in America again..

   EA sparket igang sin konferanse med å vise frem konsept tegninger og prealpha nivå design fra Star Wars Battlefront, men etter det gikk det litt opp og ned for spillgiganten. Dragon Age Inquisition ser fantastisk ut. Nyhetene at BioWare jobber med ny IP ved siden av utviklingen av Mass Effect 4 var svært velkommen. Men på samme måte som årene før hadde de alt for stort fokus på de årlige sportspillene og The Sims.

   Høydepunkt: Battlefield Hardline gameplay demo (Dat Crane Fall), Dragon Age Inquisiton ser fantastisk ut.

   Cool Stuff: Criterions nye spill ser interessant ut

   Lavpunkt: Ingen, og jeg mener ingen fortjener å se så mye av The Sims 4

   You keep buying, We keep making!

   Aisha Tyler var vert for kveldens presentasjon fra Ubisoft. Dette er hennes tredje (?) år på rad, og hun fortsetter å gjøre en strålende jobb. Det er gøy å se at noen våger å være litt mer løsslupne i tonen en hva som har blitt standard på E3. I en av kveldens største begivenheter fikk vi innblikk i spill som The Divison, The Crew og Assassins Creed: Unity. Desverre fikk vi også se to Kinect/Playstation Camera spill som verken er fugl eller fisk nå som Microsoft har fjernet Kinect fra Xbox One pakken.

   Høydepunkt: Uten tvil Rainbow Six: Siege.

   Cool Stuff: The Division: Yummie.

   Lavpunkt: Just Dance og Shape Up. La oss la den sjangeren bli liggende i forrige konsoll generasjon.

   Greatness...is coming

   Sony gjorde alt rett på E3 2013, Når hovedkonkurrenten mistet fokus var Sony der for å plukke med seg de som satt på gjerde, og faktisk noen av de som allerede hadde bestemt seg for Xbox One på forhånd. Alt de trengte å gjøre var å holde stødig kurs. Og det klarte de, til en viss grad.

   Stort fokus på eksklusive titler som Bloodborne, The Order: 1886, Entwined, Suda51's Let it Die og Little Big Planet 3. Noen annonseringer som Dead Island 2, Remastering av kult klassikeren Grim Fandango, og beta datoer for Playstation Now, Destiny, Battlefield Hardline, Ratchet and Clank Redux og Ratchet and Clank filmen. Vi fikk også se mye gameplay vidoeer for multiplatform spill. Jeg gleder meg til så og si alt jeg har nevnt her, og er rimelig fornøyd med at jeg valgte Playstation 4 som start konsoll denne generasjonen

   Høydepunkt: Uncharted 4 har fått en tittel og det kan virke som produksjonen er på rett kurs igjen etter mange oppsigelser hos Naughty Dog. Sony lover å levere den beste opplevelsen av de to store konsollene.

   Cool stuff: Mer Ratchet and Clank klarer jeg aldri å si nei til, Playstation TV kommer til US og Europa.

   Lavpunkt: De rotet seg litt for langt inn i satsingen på Playstation Now og annonseringen av en "original content" video tjeneste. Sistnevnte var akkuratt det Microsoft gjorde feil på fjorårets pressekonferanse, og dette kunne vært dramatisk for Sony, hadde de ikke klart å berge seg inn med Metal Gear Solid 5, Batman: Arkham Knight og Uncharted 4 visningene på slutten. OG HVOR ER GABE LOGAN??

   Who would have thought...

   Etter Sony's pressekonferanse leste jeg mange som erklærte dem vinneren av E3. Jeg var fornøyd med konferansen, men følte de gjorde det bedre i fjor. Jeg sa til flere jeg kjente at vi ikke skulle undervurdere Nintendo, og "jaggu meg" hadde jeg ikke rett.

   Vi har nettopp vært vitne til en historisk begivenhet. Jeg har aldri før vært så imponert av en Nintendo presentasjon som jeg er nå. The Legend of Zelda, Xenoblade Chronicles, Yoshi's Wooly World, Super Smash Bros, Bayonetta 2,Hyrule Warriors, Kirby and the Rainbow Curse, Splatoon og Mario Maker i en og samme presentasjon. Lite tredjeparts støtte, men hvem trenger det når man har The Legend of Zelda. Synd det aller aller meste ikke komemr før 2015

   Høydepunkt: Next Gen Zelda. Ventetiden er over.

   Cool Stuff: Little Big Mario,, Jeg mener Mario Maker. Xenoblade ser også helt vannvittig ut..

   Lavpunkt: Jeg skulle så inderlig ønske at Nintendo kunne satset på nye IP'er istedenfor å lage spin off spill basert på Toad fra Mario spillene

   Så hvem vant?

   Jeg lener meg kraftig mot Nintendo, men de har ennå en lang vei å gå for å overbevise de som ikke bryr seg om verken Mario, Zelda eller Super Smash Bros. Sony virker å ha stålkontroll på kontinentet i "krigen mot Microsoft", og jeg tror flere og flere vil strømme til Playtstation 4 etter dette innblikket i hva vi kan forvente oss fra Sony og deres partnere i tiden som kommer.

   Nå går jeg å legger meg.

   HQ