Norsk
Blog

11 år er gått!

Skrevet av Bernt Erik den 13 oktober 2006 klokken 22:14

Så sitter jeg og lurer på hvor alle åra er blitt av. I dag, fredag den 13 har jeg og kjæresten min vært i lag i 11 år og for mange er det lang tid. For meg er det jo også lang tid, men jeg stiller meg spørrende til hvor i all verden åra har blitt av. Ikke nok med at jeg er blitt 11 år eldre, men omverdenen har også blitt eldre. Barna mine er blitt eldre og snart nærmer datteren min seg tenåringstiden og da blir det ikke noe kjære mor. Gruer meg som en hund når hun begynner å farte rundt omkring. Ellers har jeg nå jobbet for Gamereactor i fem år og opplevd utrolig mye positiv og kan ikke takke gud mange nok ganger for at jeg begynte i GR.

Men tilbake til at 11 år nå var gått, Hva gjorde du for 11 år siden? Jeg var en aktiv kar som hadde mange jern i ilden, alt fra å være fritidsklubb-leder til å drive på som DJ. I tillegg spilte jeg Badminton aktivt og ble faktisk kretsmester i min klasse etter en meget hard runde mot en som jeg hadde slitt mot tidligere. Som DJ dro jeg land og strand her i Nord-Trøndelag og spilte mye på Diskotek, for Russegjenger og andre arrangement.

En kveld på en fest fant jeg min elskede som nå har vært min samboer igjennom tykt og tynt. Barna kom sprettende som perler på en snor og årene bare skvatt forbi og nå sitter jeg her og er gått inn i 30. årene og nærmer meg snart de glade 40 (sier mange).
Fortsetter årene å gå like fort, kan jeg vel snart begynne å velge meg en seng på det lokale aldershjemmet her i kommunen. Det verste er at mange sier, det er først nå at årene går fort og hvis de fortsetter i dette tempoet, ja da gjelder det å oppleve det som oppleves kan.

Spørsmålene er mange og ingen kan spå fremtiden, hva gjør jeg om fem år? Jobber jeg fortsatt for Gamereactor? Er jeg blitt for fossilaktig at jeg ikke spiller noe og gleder meg stort til neste runde med Norge Rundt. Nei, hvem vet? Her gjelder det å ta vare på det man har og kose seg i øyeblikket, for plutselig ligger man ti fot under torven mens markene får seg et herremåltid.

Please! La tiden gå litt saktere! Det er bedre å tygge på livet enn å sluke det!

HQ