Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Moddere gjør SimCity bedre!

Moddere gjør SimCity bedre!

Skrevet av Bernt Erik den 30 juli 2014 klokken 23:43

Helt siden det første SimCity har jeg vært stor fan av denne populære spillserien og brukt på tusenvis av timer å bygge unike byer i forskjellige form og størrelser. Da SimCity ble lansert mars i fjor, ble jeg på nytt bitt av basillen og siden da har det blitt mange herlige byer. Dessverre med det siste spillet har områdene krympet en god del og blitt mindre i forhold til f.eks. områdene i SimCity 4. Veldig mange har klaget over dette og selv kunne jeg mer enn gjerne ha tenkte meg minst det dobbelte av størrelsene som finnes i dag.

Takket være moddere får jeg denne muligheten i tillegg til at de lager mye annet snacks i SimCity. Jeg er veldig takknemlig for modderne og for den tiden de bruker for å lage unike ting i spillet. Akkurat nå er de grunnen til at så mange spiller SimCity, nettopp takket være at de jobber med å få til unike ting og tang i spillet som kan bygges. En av modsene som har dukket opp er muligheten for å øke områdene med over det dobbelte og dette gjør byggingen mye mer attraktiv. Dessverre funker denne modden kun om du spiller offline, det vil si uten dine venner.

Enn om denne mulighetene hadde gått an i online-modusen, gud for et spill det hadde blitt. Dessverre er modden for større områder ikke helt feilfri. For om du bygger veier, bygninger eller andre ting utenfor, så vil terrenget og skogen påvirke byggingen utenom det normale området. F.eks. så kan du ser trær midt i veibanen eller i områder der bygninger står, uten at det burde være trær der. Veier dekkes av jord og fjell noe som ikke ser helt bra ut.

Om ikke utvikleren Maxis på "snik" jobber med å utvide områdene, så håper jeg inderlig at modderne kommer med oppdateringer som fjerner disse småfeilene. Da vil det hele se mye mer realistisk ut. For veier med store trær midt i ser ikke særlig realistiske ut eller hva? I tillegg håper jeg Maxis også kommer med større områder om du vil spille online, for det er ekstra moro å spille sammen med andre synes jeg.

Skye Storm er herlig fyr som lager "let's Play" innslag blant annet for SimCity. Har fulgt med Skye Storm helt siden hans første innslag og har lært utrolig mye av han. Nylig startet han opp en serie som omhandler de nye modsene og mulighetene. I tiden fremover vil jeg bruke bloggen min til å presentere disse for deg.

Spill er sunt anbefaler SimCity!

Her er i alle fall hans "andre" innslag og hvor du får se hvordan man bygger utenfor det normale området ved bruk av en mod som dobler områdene og vel så det -> SE OG LÆR AV SKYE STORM... Enjoy!

HQ