Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Dette er for dine stinkende føtter...

Dette er for dine stinkende føtter...

Skrevet av Bernt Erik den 5 august 2014 klokken 16:30

Stinkyboard heter et produkt som om ikke lenge kommer på markedet her i Norden/Norge. Skal være ærlig å si at jeg lo godt når jeg så navnet på dette produktet og kunne ikke tro det var mulig. Perfekt navn på dette produktet er det i alle fall og hvor du skal sette dine stinkende føtter på et brett og som igjen styrer det du gjør på skjermen. Det vil si at du bare kan glemme tastene W,A,S,D og kun bruke foten til å styre med.

Jeg regner med det er en innlæring som må til for å bli flink, men spennende er det i alle fall. En helt ny måte å spille på, som for meg virker veldig spennende. Alt som er nytt er spennende og den perfekte måten å spille hadde vært en "hjerneskanner" som skannet det jeg ønsket å gjøre. Det hadde vært den ultimate måten å spille på, men så langt har ikke teknologien kommet med et produkt som funker perfekt.

Har også hørt at du kan bruke Stinkyboard i office-programmer, photoshop med mer.

Produktet kan tilpasses ut i fra hvor sensitivt det skal være og hvor lett det skal reagere på dine trykk med foten. Det virker for meg veldig genialt. Finfin koordinasjonstrening for føttene er det også. Kanskje noe for de som må trene opp sine føtter f.eks. etter hjerneslag eller ha ligget lenge i sengen på grunn av sykdom. I tillegg til trening, kan man legge opp til moro spilling også. Kan jo ikke bli bedre enn det eller hva?

Stinkyboard har vært på det internasjonale markedet en liten stund, men har ikke sett det i Norden/Norge, så derfor er jeg litt spent på og se om flere gamer blir å kjøpe seg Stinkyboard for å spille med.

Hva tror du, er dette den nye måten å spille på eller tror den tradisjonelle måten med mus og tastatur er det du holde deg til?

Se et Youtube-klipp HER for Stinkyboard!

HQ