Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Vil du at lærerne skal streike til skolestart?

Vil du at lærerne skal streike til skolestart?

Skrevet av Bernt Erik den 7 august 2014 klokken 11:15

er det under fjorten dager til skolestart. Noen jubler over at det er så liten tid til skolestart, mens andre vil ikke høre snakk om det er så kort tid igjen. Redningen for sistnevnte er at det fortsatt streikes blant lærer og at dette kan føre til at skolestarten faktisk blir forskjøvet. Førsteklassingene kommer ikke under dette og skal på skolen den 18. august (her på Snåsa og omegn). Streiken hos lærerne har vart en god stund, men det er først nå at de virkelig kan vise seg og sørge for at skolestarten ikke blir som vanlig.

Er du blant dem som gjerne vil ha lengre sommerferie og kan sitte oppe og game til langt på natt eller gleder du deg til skolestarten og vil på skolen den 18. august?

Bildet tatt fra rbnett.no

HQ