Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Velkommen til Spill er sunt!

Velkommen til Spill er sunt!

Skrevet av Bernt Erik den 11 november 2014 klokken 11:28

Som foredragsholder er det travelt for tiden. Det går slag i slag med foredragene. Spesielt november måned er travel som rakkern med flere store foredrag. I går var jeg i Tromsø og holdt foredraget på Landskonferansen for Ungdom og Fritid. Jeg har aldri vært i Tromsø før, men for en by av det lille jeg fikk se. Full vinter var det også der, så jeg fikk en forsmak på vinteren. Foredraget gikk utrolig bra og ble veldig populært. Fikk mange spørsmål etter foredraget og det er artig.

bildet ovenfor kan du se at jeg skal holde foredraget Spill er sunt på Elkjøp Megastore Lørenskog den 20. november. På dette foredraget skal jeg blant annet ta for meg spill som hele familien kan spille, hvilke konsoller som finnes, aldersmerking av spill, hvilke spill som egner seg til de forskjellige aldersgruppene, positivt og negativt med spilling og hvordan gjøre spill til en sunn aktivitet både for den minste og pappaen som gjerne også vil spille litt. Foredraget på Elkjøp Megastore på Lørenskog er åpent for alle. Det eneste man MÅ gjøre er å melde seg på med å sende en mail til [email protected] og oppgi hvor mange som kommer.

Den 27. november skal jeg holde et foredrag på en Fagkonferanse for 3D design på Stjørdal. På dette foredraget skal jeg snakke om spill og spillutvikling. Hvordan tjene penger på spillutviklingen? Dette foredraget er mer beregnet for de som er innenfor blant annet spillutvikling. Dette foredraget skjer på Ole Vigs Videregående skole.

Med andre ord, det er mye som skjer fremover og jeg gleder meg stort til disse foredragene. Det å kunne forkynne om spillenes verden er noe jeg liker godt og spesielt til foreldre som ikke er helt inne på det som skjer i spillverdenen. De får som oftest hakaslepp når de ser hvor langt spillene har kommet i dag og hvordan de fenger en hel verden.

Så er det bare å ønske deg hjertelig velkommen til foredraget mitt Spill er sunt!

HQ