Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Lo meg skakk i hjel...

Lo meg skakk i hjel...

Skrevet av Bernt Erik den 2 juni 2015 klokken 11:33

Sønnen min er en utrolig flink gamer og inn i mellom konkurrerer vi en god del. Nå har han gått så langt at han har utfordret meg i Battlefield 3 og når jeg får bygd en skikkelig gamerPC til han, så blir det spilling. Dessverre tror jeg at han kommer til å knuse meg etter å ha sett på hvor god han er når han spiller.

Et av de andre spillene han spiller for tiden er DiRT Rally. Dette er et spill som er utviklet av Codemasters og som for øyeblikket kun er i betaform. Spillet kan kjøpes via Steam og koster 240 kroner. Om du så kjøper spillet, blir du med på utviklingen og får påskudd av nytt innhold etter hvert som tiden går.

Selv om spillet er en beta, kan jeg si at spillet er rett og slett rått med meget god fysikk. Vi har hatt mange spennende og utfordrende runder med rally og hvor min sønn er hakket bedre enn meg.

I et løp han gjorde i går, så kunne jeg ikke annet enn å le litt. Selvsagt, han var ikke særlig blid over kjøringen. Om du skal få med deg det som skjedde, må du se videoen av kjøringen på "GAMMERNS GAMERKANAL"

Håper du liker klippet og om du synes det ser bra ut, så blir jeg glad om du begynner å abonnere på kanalen min. Så kan jeg love mye klipp fra mine spillopplevelser i tiden fremover.

LO MEG SKAKK IHJEL

Hva synes du om kanalen min?

HQ