Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Endelig ferie og en ny milepæl nærmer seg...

Endelig ferie og en ny milepæl nærmer seg...

Skrevet av Bernt Erik den 3 juli 2015 klokken 19:18

Tenk, så er et nytt år gått og en ny sommerferie står for tur. Føler det liksom ikke er lenge siden man hadde sommerferie. Tiden går så fort, altfor fort. Ett år er ikke ett år lengre. Det føles ut som noen måneder. Om det er alderen som spiller meg et puss eller ikke vites ikke, men tiden går fort.

er det altså sommerferie og hva har så familiens Sandnes så gjøre i sommerferien. For det første så satser vi på to ferieturer i år. Det blir en tur til Sverige og en tur til Hunderfossen. I alle fall er det som er planen. Når vi drar er litt uvisst ennå. Vi drar når været er bra nok, for vi er litt væravhengige på de to turene vi har planer på. Om det er dårlig vær er det ingen vits å dra. Så da kan dere tro undertegnede følger med på hvordan jetstrømmen oppfører seg slik at det blir best mulig vær til vi skal på ferieturene våre.

En annen ting, om ikke lenge så vil en ny milepæl i mitt gamerliv slå til og hvor jeg kommer til å kjøre en god del mer på foredragene Spill er sunt pluss en del andre spennende prosjekter. I tillegg har jeg blitt headhuntet av flere som gjerne vil at jeg skal satse. Jeg er en person som lever og ånder for spill og spillutvikling. Jeg har mange års erfaring i hvordan spillverden er bygd opp og hvordan ting funker. Jeg er også mentor for spillutviklere og i denne sammenhengen så er det store sjanser for at det virkelig blir mye å gjøre tiden fremover.

For de av dere som ikke vet det, så har jeg jobbet i Gamereactor siden sommeren 2001 og vært med på å bygge opp mediet i Norge, noe jeg også er veldig stolt over. Så da får man se hva som skjer fra august og utover. Spill vil i alle fall være i fokus og føler jeg har mye å bidra med på mange områder.

nå gleder jeg meg stort til å ta ferie. Det vil bli veldig godt og kunne bruke tiden på familien, spillingen og det sommeren ellers har å by på. Med det vil jeg ønske deg som leser av bloggen min en riktig god sommer og som jeg bruker å si det; Kos deg godt!

Hvilke planer har du for sommeren og skal du på ferietur?

HQ