Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Velkommen til mitt nye bloggdesign!

Velkommen til mitt nye bloggdesign!

Skrevet av Bernt Erik den 29 juli 2015 klokken 17:19

Først vil jeg rette en stor takk til Tor Andre Haugdal. Han har forandret bloggen min fra å være dønn kjedelig til å bli lekker som rakkern. Gjennom flere etapper har han sørget for at bloggen min ser mer profesjonell ut enn noen gang. For øyeblikket er Tor Andre i militæret og det gjør denne bragden enda mer imponerende.

er dagen her og 90% av bloggen min er i nytt design. Det er kun arkivet som ikke er der ennå, men det blir. Med denne forvandlingen håper jeg du blir enda mer fornøyd og at du fortsatt vil følge bloggen min i tiden fremover. Her vil du kunne lese om spill og mine opplevelser som gamer. I tillegg vil jeg også skrive flere blogger i tråd med Spill er sunt, for gaming er jo noe som opptar alle og det er fullt mulig å gjøre gaming til en sunn hobby for alle og enhver.

Hva synes du om mitt nye design? Håper du liker det.

HQ