Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Hva skal man gjøre?

Hva skal man gjøre?

Skrevet av Bernt Erik den 12 august 2015 klokken 15:52

Inn i mellom er det lov å kose seg på stranden!

Å skifte beite er spennende, spesielt når man ikke vet hva som venter. Jeg har jobbet i spillbransjen i over 14 år. Det har vært en tid fylt med innholdsrike opplevelser. Jeg har blitt kjent med ufattelig mange flinke mennesker og fått et unikt kontaktnettverk. Å ikke vite hva man skal bruke tiden på fremover er i aller høyeste grad spennende. Denne uken har jeg flere telefonsamtaler som venter og som forhåpentligvis vil bringe litt mer klarhet i hva arbeidsdagene utover høsten skal fylles med.

Jeg har flere telefondates og det gleder meg stort. I morgentimene hadde jeg en Skypedate med en stor aktør her i Norge og denne samtalen ble skikkelig bra. Her legges det til rette for at jeg kan være med å bygge opp noe meget spennende. Dette er noe jeg har ønsket i lang, lang tid og spesielt med at dette er en aktør med en meget stor brukerbase fra før av. Moro er det i alle fall å være ettertraktet.

Videre går det fortløpende med telefonsamtaler. Mange har spurt meg hva jeg ønsker å drive med i tiden fremover og jeg har svart at jeg ønsker å jobbe innenfor spillbransjen i en eller annen form. Jeg er også veldig gira på spillutvikling og spesielt det å jobbe som mentor har vært veldig givende.

Hva som skjer og hva jeg skal jobbe med i tiden fremover er altså meget spennende. Det jeg vet er at jeg har mye å gi spesielt med mine kunnskaper i spillbransjen. Så hva som skjer vil kun tiden vise, men at jeg blir å jobbe her i spillbransjen er jeg bra sikker på.

Har du noen gang vært i slik situasjon at du ikke helt hva du skal gjøre?

HQ