Norsk
Blog
Hva skal man gjøre?

Hva skal man gjøre?

Skrevet av Bernt Erik den 12 august 2015 klokken 15:52

Inn i mellom er det lov å kose seg på stranden!

Å skifte beite er spennende, spesielt når man ikke vet hva som venter. Jeg har jobbet i spillbransjen i over 14 år. Det har vært en tid fylt med innholdsrike opplevelser. Jeg har blitt kjent med ufattelig mange flinke mennesker og fått et unikt kontaktnettverk. Å ikke vite hva man skal bruke tiden på fremover er i aller høyeste grad spennende. Denne uken har jeg flere telefonsamtaler som venter og som forhåpentligvis vil bringe litt mer klarhet i hva arbeidsdagene utover høsten skal fylles med.

Jeg har flere telefondates og det gleder meg stort. I morgentimene hadde jeg en Skypedate med en stor aktør her i Norge og denne samtalen ble skikkelig bra. Her legges det til rette for at jeg kan være med å bygge opp noe meget spennende. Dette er noe jeg har ønsket i lang, lang tid og spesielt med at dette er en aktør med en meget stor brukerbase fra før av. Moro er det i alle fall å være ettertraktet.

Videre går det fortløpende med telefonsamtaler. Mange har spurt meg hva jeg ønsker å drive med i tiden fremover og jeg har svart at jeg ønsker å jobbe innenfor spillbransjen i en eller annen form. Jeg er også veldig gira på spillutvikling og spesielt det å jobbe som mentor har vært veldig givende.

Hva som skjer og hva jeg skal jobbe med i tiden fremover er altså meget spennende. Det jeg vet er at jeg har mye å gi spesielt med mine kunnskaper i spillbransjen. Så hva som skjer vil kun tiden vise, men at jeg blir å jobbe her i spillbransjen er jeg bra sikker på.

Har du noen gang vært i slik situasjon at du ikke helt hva du skal gjøre?

HQ