Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Velkommen til spillhulen min!

Velkommen til spillhulen min!

Skrevet av Bernt Erik den 3 september 2015 klokken 10:44

Jepp, mange har i den senere tiden spurt meg hvordan jeg har det når jeg spiller spill og hvordan det er hos meg. Dette synes jeg er meget moro og i den forbindelse lagde jeg en liten film til min Youtube-kanal hvor jeg presenterer spillhulen min. Den er innholdsrik og har mang en spilleffekt prydende fremfor meg. I alle fall, jeg skal ikke klage selv om spillhulen min er liten. Den er ca. 110cm bred og ca. 350cm lang som igjen vil si at det er lite rom for omveltninger av noe slag.

Jeg er glad i spillhulen min som tar vare på meg og min store lidenskap, nemlig spilling. Jeg har alltid vært en gamer siden jeg var en liten gutt og har frem til i dag latt meg inspirere av det spillverden har bydd på av godbiter. Takknemlig og ydmyk over hva som finnes av god spillunderholdning for mitt dunkende spillhjerte.

Klippet ligger selvsagt ute på Youtube-kanalen min -> Gammerns Gamerkanal og det hadde vært moro om du begynte å abonnere på meg!

Forresten, har du spilleffekter som synes er kule?

Klippet er filmet med Sony ActionCam HDR-AZ1

VELKOMMEN TIL SPILLHULEN MIN!

HQ