Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Endelig! RTS-spillet Act of Aggression sprenger seg frem!

Endelig! RTS-spillet Act of Aggression sprenger seg frem!

Skrevet av Bernt Erik den 9 september 2015 klokken 11:33

Endelig! Et spill jeg har ventet lenge på er uten tvil Act of Aggression. Jeg har siden Dune II vært enormt hekta på RTS-spill hvor hovedmålet er å bygge opp en stor hær for så å angripe fienden. Jeg har opplevd klassiskespill som blant annet Command & Conquer, Ground Controll, Age of Empires, The Settlers med flere. Dette er spill som har klistret seg godt inn i mitt spillhjerte og som den dag i dag betyr utrolig mye.

Et spill som nylig ble lansert og som jeg altså har ventet på er Eugen Systems Act of Aggression og som fortsetter i samme fotspor som blant annet Westwood og deres Command & Conquer-serie. Målet er å bygge opp en stor hær for så å gå til angrep på fienden. Jeg har lagd flere klipp av dette spillet som jeg på min Youtube-kanal kommer til å presentere i tur og orden.

Liker du RTS-spill og hvilke spill i denne sjangeren har betydd mest for deg?

Her er i alle fall første episode med Act of Aggression. Velbekomme!

HQ