Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Leo's Fortune - Et vidunderlig, utfordrende og underholdende spill!

Leo's Fortune - Et vidunderlig, utfordrende og underholdende spill!

Skrevet av Bernt Erik den 14 september 2015 klokken 15:35

Først må jeg bare innrømme at jeg er hekta. Virkelig hekta selv om jeg har tonnevis med fete spill som ligger og venter på harddisken min. Jeg har vokst opp med plattformspill som Great Gianna Sisters, Super Mario, Super Frog bare for å nevne noen. Helt siden jeg var en liten pjokk har jeg vært glad i plattformspill.

en dag fikk jeg spørsmål om å se nærmere på et "ukjent" spill som het Leo's Fortune. Med at jeg ikke har hørt om verken spill eller utvikler var jeg litt skeptisk spesielt med tanke på at jeg er en "travel" mann på spillfronten med mange store spill å spille. Jeg leste infoen om spillet og fikk med meg en trailer. Etter noen minutter var jeg ikke i tvil, dette måtte jeg bare få med meg uansett om harddisken bugnet med fete spill.

Leo's Fortune er et søtt spill som faktisk passe alle aldre. Det oser av lekende brett og jeg kan garantere at utvikleren har hatt moro å utvikle spillet. Om du tror at du kun skal hoppe og sprette, fly og rulle med Leo, så tar du helt feil. Du skal også løse diverse puzzles, noen enkel og noen litt mer vanskelig, men desto artigere når du løser dem, spesielt de vanskelige. Det er nettopp her som gjør spillet så eitrandes bra. Kombinasjonen mellom puzzles og varierte og spennende brett er det som gjør at jeg blir hekta. Om du kommer utfor et stup, så vet du ikke helt sikkert hva som venter deg. Om du må flakke litt i luften eller bare falle rett ned, så må man bare prøve seg frem. Spenningen er stor og hvor både jubel, bannskap og latter fyller spillhulen min.

Grafikken er bra og stemningsfull på lik linje som musikken og stemmen til Leo. Alt i et er så godt innpakket at man bare MÅ bli avhengig av spillet. Som om ikke det er nok, så finnes det rankinglister over hvor fort du gjennomfører de forskjellige brettene og som igjen sørger for at du bare må spille en gang til for å forbedre tiden din. På et av brettene ligger jeg nå blant de 50 beste av flere hundre spillere.

Om du liker plattformspill og har sansen for puzzles, så bør du for guds skyld vurdere Leo's Fortune. Det er utfordrende, spennende og sist men ikke minst underholdende spill. Beste av alt, spillet passer alle aldre, slik at selv små barn kan ha glede av det på lik linje som gamle menn som meg også har det. Spillet kan kjøpes på Steam og jeg kan ikke annet enn å anbefale det. Rett og slett et herlig spill som jeg har blitt hekta på selv om harddisken min bugner med store spill som Mad Max, Metal Gir Solid V: The Phantom Pain, Batman: Arkham Knight, Act of Aggression med flere, så ender jeg opp med å spille Leo's Fortune.

Spill er sunt anbefaler Leo's Fortune som et utfordrende og underholdende spill som passer barn, ungdom og godt voksne.

Leo's Fortune er ute nå på Steam!

HER ER ET KLIPP FRA SPILLINGEN MIN

HQ