Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Er evig takknemlig!

Er evig takknemlig!

Skrevet av Bernt Erik den 20 september 2015 klokken 11:06
Dette innlegget er kategorisert under: bursdag, Gammel mann, gammel gamer

Man kan være takknemlig for så mye og jeg er en person som lett blir takknemlig for det jeg opplever. Slik har jeg alltid vært. Dagen i dag har på mange måter vært veldig spesiell. For i dag har jeg bursdag og selv om årene løper på seg, så føler jeg meg ung til sinns. Det takket være de i rundt meg samt min store lidenskap til gaming.

I alle fall, hittil i dag har jeg mottatt enormt mange hilsninger på min dag og jeg er utrolig takknemlig for det. Min datter som går Medie og kommunikasjon har lagd et utrolig herlig bursdagskort som jeg bare må presentere for dere. Det digitale bursdagskortet er rett og slett rått. Hun har klart å fange essensen i mine interesser og det gjør at jeg er utrolig imponert. Tusen hjertelig takk Silje for dette herlige kortet. Du er unik og utrolig flink som kommer til å nå langt med dine egenskaper.

Tusen hjertelig takk til alle dere andre som har gitt meg oppmerksomhet på dagen min. Det er ikke farlig å ha bursdag når en hel verden får det med seg. Jeg er dere evig takknemlig!

HQ