Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Mentor Bernt på besøk hos spillstudioet Adventure Forge!

Mentor Bernt på besøk hos spillstudioet Adventure Forge!

Skrevet av Bernt Erik den 3 oktober 2015 klokken 14:25

Adventure Forge er et rimelig nystartet spillstudio som jeg er mentor for. De jobber nå med et meget spennende og stort spillprosjekt som har potensiale til å nå utrolig langt i spill-Norge. Jeg er veldig stolt av gjengen i spillstudioet som har jobbet iherdig siden i fjor høst. Det mest spennende er at de vil lansere deres spillprosjekt i løpet av høsten. Når det skjer og hvor det skjer vil jeg komme tilbake til.

Stikkord for denne episoden er latterkrampe, latterkrampe og atter latterkrampe, pluss at mobiltelefonen ringer og sist men ikke minst mobiltelefonen faller i gulvet... Selvsagt er alt dette med på filmen. Kan jo ikke redigere bort "bloopers" eller hva? Her er i alle fall gjengen jeg er mentor for og som jobber med et meget spennende spillprosjekt som lanseres i løpet av høsten...

HER ER KLIPPET FRA GAMMERNS GAMERKANAL!

PS! Det gikk veldig bra med min Sony Xperia Z2 som overlevde fallet...

Her er i alle fall en lattermild episode med Adventure Forge!

HQ