Norsk
Blog
Min nye arbeidsgiver...?

Min nye arbeidsgiver...?

Skrevet av Bernt Erik den 15 oktober 2015 klokken 16:21

Yes! Endelig kan jeg presentere min nye arbeidsgiver. Det har ikke vært enkelt og holde dette skjult og spesielt når så mange har visst interesse og spurt meg mye den siste tiden. Derfor tenkte jeg at jeg måtte gjøre dette på en annerledes måte og da ble jeg å bruke Youtube-kanalen min til det.

Først må jeg bare si at jeg er super takknemlig for all den interessen som har vært rundt meg som person nettopp på bakgrunn av valget av arbeidsgiver. Jeg har også opplevd stor interesse spesielt å få tak på meg som arbeidstaker til diverse spillselskaper. Både spilldistributører og produsenter av gamingutstyr har vært på meg og har kommet med jobbforespørsler, noe jeg selvsagt er utrolig takknemlig for.

Et av de selskapene som tok kontakt er det som du får presentert i klippet. De spurte meg om jeg var interesserte i å bygge opp et stort prosjekt og hvor målet var å lansere det før jul. Jeg syntes det hele virket veldig spennende og sist men ikke minst utfordrende. Jeg har alltid ville være med på å bygge opp et prosjekt ut i fra hvordan jeg selv synes det bør være og gjennom mine meninger har jeg fått lov til det.

er det altså ikke så lenge før jeg kan presentere det nye prosjektet og om du ser videoklippet så får du høre hvilken arbeidstittel jeg får for dette nye spennende prosjektet samt hvem min arbeidsgiver er.

Jeg gleder meg stort og det er en ære å kunne presentere litt for dere hva jeg kommer til å fokusere på i tiden fremover. Når den tid kommer håper jeg du også blir en del av det og at du synes det virker svært så spennende. For det er det, tro meg!

Her er klippet med avsløringen!

HQ