Norsk
GET HD PVR - TV revolusjon!

GET HD PVR - TV revolusjon!

Skrevet av Big Hurt den 12 mars 2008 klokken 11:25

På fredag hentet jeg med meg en Get HD PVR boks hjem fra jobben. Måtte bare sikre meg en, selvom den ikke gikk å registrere før mandag uken etter. Helgen gikk fort, var i Kongsberg på spilltreff og på mandag ble boksen endelig registrert inn i systemet.

Desverre går ikke ting veldig fort hos Get, og boksen min ble ikke aktivert før for to timer siden. Nå har jeg sett spillkultur bli diskutert på Voom HD og vært med på rundtur i Provance i 1080i oppløsning. Det er rett og slett fantastisk!

I HD pakka fikk jeg 4 kanaler, Discovery HD, Silver HD, Voom HD og Luxe TV HD. Nei, det er ikke en kanal drevet av vår alles kjære moderator her på GR, men en kanal som viser musikk og annet spennende i gudommelig oppløsning.

Selve boksen har fått et langt mer high-tech design og kan nå også henge på veggen under flatskjermen for de som ønsker det. Det er masse utganger og tilkoblingsmuligheter inkludert en ethernet port som vil bli spennende etterhvert som tjenestene blir klare.

Nå er det bare opp til NRK, TV2, TV3 og TVNorge å få fingeren ut og lansere HD kanaler! Svenskene er allerede klare med SVT1 og 2 pluss TV4 i HD, så de norske kanalene ligger litt etter i løypa.

Nytt er også en langt større harddisk, 250gig er den nye på og den kan holde inntil 70 timer med opptak. Boksen er også langt mer stillegående enn den gamle PVRen og selvfølgelig med HDMI utgang blir det endelig 100% digitalt også!

Nå må jeg nesten avslutte, for Discovery HD viser et program om gambling i Las Vegas, og det må jeg få med meg! Har du HD boks fra Get eller en annen leverandør? Eller er du en av dem som klarer seg med NRK1 på en vanlig CRT-TV?

HQ