Norsk
Derfor elsker jeg achivements

Derfor elsker jeg achivements

Skrevet av Big Hurt den 3 august 2007 klokken 11:26

En av grunnene til at jeg foretrekker å spille på Xbox 360 kontra noen annen plattform akkurat nå er achivements. At jeg for noen år siden spilte spill uten å få disse små herlighetene er nesten ufattelig å tenke på nå.

Å samle poeng har alltid vært en av grunnpillarene til gamingkulturen. Sette high-score og være den med mest poeng. Nå har jeg ikke noen aspirasjoner om å få mest Gamerscore av alle, men jeg syns det alikevel er veldig moro å øke scoren min etterhvert som jeg spiller. Disse achivementsene har rett og slett økt min motivasjon til å spille igjennom spill, istedenfor å forlate det halveis gjennomført.

Følelsen jeg sitter med når jeg endelig klarer en skikkelig vanskelig achivement er skikkelig deilig. Som i går da jeg endelig klarte å spille en sang perfekt i Guitar Hero 2.

Det har også gått opp for meg at jeg ikke er alene om å sette pris på dette ganske så enkle men geniale konseptet. Flere av mine kompiser er blitt like hektet på å samle disse poengene.

Siden jeg ikke fikk Xboxen min online før her i sommer har jeg ikke fått opparbeidet meg den verste summen enda, men lokalt på maskinen ligger min andre profil som også har en god del poeng som jeg ikke fikk overført. Det var en rimelig deprimerende følelse å begynne helt fra scratch, men det gikk seg raskt til.

Hvordan er det med deg, er du også en achivementjunkie?

HQ