Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   GOTY, MOTY og COTY

   GOTY, MOTY og COTY

   Skrevet av BioBouy den 31 desember 2009 klokken 03:45

   Som dere sikkert vet er det i dag nyttårsaften. Tonnevis av timer er brukt i sofaen foran skjermen i året som er gått så det er på tide å kåre GOTY, nemlig Game Of The Year.

   Vi har fått masse flotte spill i år. Batman: Arkham Asylum, InFamous, Killzone 2, Forza Motorsport 3, Assassins Creed 2, Left4Dead 2, Modern Warfare 2, Uncharted 2 osv. Blant disse er det definitivt sistnevnte som traff blink for meg, som for så mange andre.
   Naughty Dog gjør alt riktig med Uncharted 2. Spenning, grafisk brillianse, teknisk brillianse, gameplay brillianse. Rett og slett brilliant på alle punkter. Dette trenger du nok ikke å høre, siden sikkert har spilt spillet selv eller lest en anmeldelse av det fra før.

   Det som gjør at Uncharted 2 Among Thieves får den überprestigefulle prisen BioBouy's GOTY Award er nettopp at spillet er satt sammen av all denne brilliansen. I midten av dette er historien. En gripende, trist, morsom og ikke minst spennende historie kan brenne minnet om et spill inn i hjernen din. Uncharted 2 infyller kravet. Jeg kommer aldri til å glemme Uncharted 2. Det trer rett opp på toppen av pyramiden sammen med The Suffering, Fallout, Mass Effect, GTA, Rayman, Crash Bandicoot osv. Nå påstår jeg ikke at Crash Bandicoot hadde historie i toppklasse men det har formet den jeg har blitt. Jeg er nå en knall oransje rev.

   Som dere sikkert vet har Modern Warfare 2 måkt en del tittler, store og små, over til 2010. MW2 er måkebilen som måker all snøen opp mot veggen, der blir det fullt. Slik blir det neste år. Sant, det var en dum måte å si det på men dere får med dere poenget. Første kvartal av 2010 blir stappfullt av kanonspill! Mass Effect 2, Final Fantasy XIII, Bayonetta, God Of War 3, Bioshock 2, Heavy Rain, Splinter Cell: Conviction, Battlefield Bad Company 2, MAG, Gran Turismo 5, Dante's Inferno og Army Of Two: The 40th Day kommer alle I første kvartal 2010. Resten av året er også pakket med tittler, og vi håper vel alle på tidenes spillår? Personlig ser jeg mest frem til Mass Effect 2 og holder en knapp på det til neste års GOTY. Jeg lover dog å være objektiv.

   Film og spill hører kanskje ikke sammen men er ganske like underholdningsformer. Blant gamere er også tegneserier eller comics også populært. Jeg får slenge på min MOTY og COTY også, helt på tampen.

   James Cameron er et geni om du spør meg. Avatar er nemlig noe av det beste jeg noen gang har sett. Sci-Fi verdenen er fantastisk, interessant, flott designet og utrolig spennende. Dessverre er det noen spillutviklere og lisensholdere som kun vil tjene en quick buck. Avatar spillet er som forventet ikke noe å juble over. Det er utrolig synd for muligheten til et flott spill er absolutt der. Tenk deg et 3. persons action og eventyrspill. Gi jobben til noen ambisiøse utviklere og vi får mest sannsynlig et bra spill. Bruk av de innfødtes primitive våpen, menneskenes militærteknologi, dyrene i verdenen og selve verdenen i Avatar kunne fungert knallgodt og gitt masser av variasjon. Har du sett filmen vet du hva jeg snakker om.

   Jeg leser vanligvis ikke tegneserier. Når jeg gjør det går det vanligvis i Billy eller Hårek når jeg sitter på dass og driter. Jeg takker ComiXology for deres applikasjon til iPhone og iPod Touch. Nettopp det dere tror det er. Tegneserier på mobilen. The Walking Dead er det første jeg har engasjert meg i og er noe av det flotteste jeg noen gang har vært borti. Spenningen i dette zombieeventyret overgår alt annet jeg har vært gjennom. Spill, film, uansett hva. Den anbefales på det varmeste. Tegneserier interesserer meg nå i mye større grad en før. Derfor lurer jeg på hva slags tegneserier man kan få til PSP Go, som jeg lenge har vurdert om jeg skal kjøpe.

   Klokka er snart 4 på morningen, med andre ord er det på tide å avslutte denne bloggen eller artikkelen om du vil. Jeg vil takke alle for et flott spillår, ber om og forventer et enda bedre ett i år. Så god natt og keep on fingerpumping, noob pwning and anger screaming!

   HQ