Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gaming Gir Kreativitet?

Gaming Gir Kreativitet?

Skrevet av BioBouy den 24 januar 2010 klokken 01:51

I spill finner vi drager, zombier, utrolige roboter, vanvittige våpen og flotte bosser. Alle slags ville skapninger rett og slett. Det er ingen tvil om at spillindustrien er kreativ, men er gamerne kreative? Ja, dette er et rant.

Jeg ser nemlig utrolig tamme ting hver gang jeg spiller et spill på nettet. Ikke tamt og kjedelig fra spillutviklerne, langt ifra. Det er gamerne som presser et sukk ut av meg når de velger brukernavn type Slayer567890, Bob555HH eller Killer111dd. Det er et simpelt ord, det har ingen røde tråder knyttet til deg og er upersonlig. Jeg syns et brukernavn skal gi mening, i hvertfall for deg selv. Jeg ville heller aldri hatt tall bak navnet mitt, BioBouy222 ville vært patetisk.

Støter på dette i FIFA også. Elendige Club navn som Germany XI, Best Team 2010 og lignende oksedritt. Jeg opprettett selv den første klubben jeg var med i. Dælenga Love Boys. Dælenga er guttas lokale fotballbane. Den betyr mye for oss så jeg valgte å ha den med i navnet. Nå har jeg dog, kanskje litt ironisk, forlatt fra klubben.

Selvfølgelig er ikke beskrivelsen over gjeldende for alle gamere. Tidligere i dag så jeg et navn på MW2 som gjorde meg glad. IVIodernWarfare, det tok meg drøye 10 sekunder å oppdage at det ikke var en M. Ved første øyekast blir nok de fleste lurt. Så en grovis for ikke lenge siden også, Jizz'N'Go.
Hvem sier at groviser ikke er bra?

Til slutt vil jeg bare oppfordre dere 3 som leser dette om å tenke nøye over hva dere velger som brukernavn i fremtiden. Vi har jo alle et brukernavn eller en E-Mail vi angrer noe så inni granskauen på at vi gav et teit navn. Meg f. eks. Før PS3'en min ble ødelagt het jeg Gollam på PSN. WTF?!

HQ