Norsk
Lengesiden

Lengesiden

Skrevet av Blacki90 den 18 juni 2018 klokken 12:32

Tja, nå er det lengesiden denne karen har hat noen som helst aktivitet på denne siden, sitter nå og ser over gamle innlegg og blogger. Datoen er helt tilbake til 2012, da en var lærling og hadde mye mer tid (eller mindre tid ut i fra hvordan man ser på det).

Har da endelig klart og forville meg tilbake på en kontorplass (av slag) i gjen og har da tenkt at man burde kunne bli litt aktiv igjen, så får me sjå kordan det utarter seg da :)

Sitter og småler litt med meg selv om at eg i 2012 skrev en blogg om ønskede remaks og den gangen mente Crash og spyro burde vært remaket, humoren ligger i dagens spillmarked med Crash sin suksess og spyro på vei. Kansje lit små synsk? XD

men så kommer jo et av det store spørsmålene enda litt frem, hva skal en skrive blogger om og sånt. Meg personlig er ikke akkurat så kreativ, utadvent og flink til å skrive gode eller lange blogger. Men en plass må en jo nesten starte og man kan bare bli bedre sies det. Så går noen ganger i hodet og tenker på temaer som går an og skrive noe vetugt utav, så får me sjå ka fuglekassen klarer og få ut.

Startet jo den gangen en liten serie hvor eg prøvde og trekke frem mindre kjente manga/anime serier, har noen fortsatt i tankene. Men ser og leser mindre så har ikke kommet over mange skjulte perler så må nesten ta det litt etter litt.

Men på mange måter så er det godt og endelig komme på en kontor stilling og da kan bruke litt tid på blandt annet denne siden og gaming som er min favoritt hobby. Selv om mange vil si eg burde bli litt mer voksen og oppføre meg som så, blir det neppe noe jeg kommer til å gjøre (ikke på heltid værtfall). Jeg sier da alltid den beste quoten eg kan "er ikke noe poeng i å være voksen om man ikke kan være litt barnslig en gang i blandt".

Så godt og være litt tilbake på GR, å ser frem til fremtiden :)

HQ