Norsk
Jeg har et problem

Jeg har et problem

Skrevet av Blacki90 den 20 juni 2018 klokken 09:49

Jeg har et problem når det kommer til mange spill. Da ofte med spill av RPG/open world eller som er tung på side quests og ekstra ting og gjøre.
Har en veldig stor tendens til bare og fokusere på ekstra/side story og helt glemme main storyen. Gjør alt annet en storyen bare for å bli sterkest mulig før jeg fortsetter med den eller for og være best mulig rustet til den.
Selvfølgelig gjør jo dette at det gangene jeg tar tak i historien så går det ofte nesten helt knirkefritt og er ikke den biten jeg føler blir problematisk. I RPG så blir jeg ofte låst litt med at jeg over levler, bare sånn at livet skal bli lettere i fremtiden. Kan stoppe opp på et punkt og grinde 30-40 levler før jeg føler jeg skal fortsette storyen. Grinding har aldri gjort meg noe og veldig mange spille legger for grunne for at dette kan gjøres med liten til ingen konsentrasjon, så da kjøres youtube eller netflix paralelt.

Men problemet med denne fremgangsmåten er at jeg ofte ender opp med å brenne meg selv ut og skjeldent fullfører en del spill. Spiller ofte effektivt grinding eller side quests i noen uker før jeg går lei og starter på neste spill. Skule det da skje at jeg får lysten til å gå tilbake til et spill jeg har grindet mye i så føler jeg sjeldent for og hoppe inn midt i og ender da ofte med og starte på nytt, for så og gjøre akkurat det samme med grinding og brenne meg ut.
Så i mange spiller har jeg blitt ganske god til starten. Nesten alle spill kan man grinde på en eller måte i, selv ikke dark souls kommer under dette.
Ja selv om man grinder i dark souls så vil det ikke akkurat gjøre spillet lettere av betydelig nevneverdige, men noe lettere kan det gjøre det. Gargoyl (det to på taket før den første bjellen) bossen er forøvrig en gigantisk push over om man legger litt grinding in før man møter den.
Klarer liksom aldri holde meg til hovedoppdrag og slikt, som gjør at jeg har en stor backlogg med ufullførte ferdig grindete spill (så j..... luksusproblem XD ).
Mitt verste eksempel må vel være skyrim, der var jeg ca lv 90, hadde fult oppgradert daedric armor før jeg møte og drepte min første drage.

Så noen andre som har lignende problemer med spill?

HQ