Norsk

Hvorfor være misfornøyd med microsoft?

Skrevet av BlueDaf den 6 juni 2009 klokken 17:38

Takket være microsoft har vi hundreogørten(overdrevet) pc-er å velge mellom og konsollen xbox 360. De var først ute med å gi alle en muligheten til internett på både pc og konsoll. De gjør en god jobb spør du meg, og er dessuten en av verdens rikeste selskaper. Så derfor må jeg bare lure: Hvorfor i huleste er så mange misfornøyd med microsoft da?

PC-en jeg sitter og skriver på er av microsoft. Og jeg er storfornøyd med den. Ja, vista er kanskje litt for vanskelig for en data-noob som meg, men jeg får til det meste jeg ønsker. Snur jeg meg ser jeg rett på min xbox 360 som også er av microsoft. Og den er jeg også veldig fornøyd med. Det er en fantastisk konsoll, med stort spillutvalg, digge kontroller, dritbra internett, fantastisk grafikk osv.

Mange sier microsoft suger penger av folk, men det er jeg bare halvveis enig i. Live koster desverre penger, 500 kr i året, men det er ikke så mye egentlig. Hvis man spiller 1 time hver dag tilsvarer det i overkant av ei krone per time. Det er også en egen valuta, Microsoft points, som sikrer at jeg søler bort penger her og der. Utenom betaler jeg ikke microsoft noe.

I omtrent alle hjem finner man noe av microsoft. Jeg ser rett og slett ikke problemet. Hvorfor være sur på microsoft?

HQ