Norsk

Mye søppel på TV, hjelp meg!

Skrevet av BlueDaf den 7 juni 2009 klokken 13:27

Denne uka har jeg ikke(du hadde rett petrol) spillt noe, og dermed har det blitt litt TV-titting. Vanligvis ser jeg nesten ikke på TV i det hele tatt, jeg synes nemlig spilling er morsommere og mindre hjernedødt. Men det er ikke poenget i denne bloggen uansett.

Det jeg skal skrive om er hvor mye søppel det er på TV. Fy fader så mye tull det er. Jeg satt og switcha kanaler i en time i dag, uten å finne en ting som var bra. Jeg er ikke typen som sitter og ser på såpeserier som frustrerte fruer og home and away. Problemet er at de er det mange av, fordi andre tydeligvis liker dem.

Jeg har mange eksempler på dårlige serier. Miami ink er noe forbanna tull, sitte og se på folk som får tatovering mens de skryter av seg selv. Ice road road trucker handler om noen folk som ofrer livet ved å kjøre over et islagt vann. På disney channel har man dårlig dubba såpeserier som ødelegger unger fordi fokuset er på å være pen, rik og perfekt. Også har vi paradise hotell som er en bleik mellomting av porno og reality. Jeg så på det i en time uten at det skjedde en dritt! Og sånn bare fortsetter det i det uendelige. Hjernen min smelter til grøt!

Noen som kan hjelpe meg med å finne noe bra på TV?

HQ